'Rant İçin Zeytin Ağaçlarına Kıymayın' Diyen Tarkan'a, Sanayi Bakanı Özlü'den Cevap: Zeytinlikleri mi Varmış?

Tarkan, TBMM gündemine taşınan 'Zeytin Ağacı Koruma Kanunu' değişikliğine karşı ses verenlerden biri olmuş ve “rant için zeytin ağaçlarına kıymayın' demişti. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü ünlü sanatçının bu çağrısı üzerine 'Tarkan’ın zeytinlikleri mi varmış, ne yapacakmış zeytinlikleri? Tarkan’ın şarkılarını seviyoruz. Tarkan şarkılarını söylesin' açıklamasında bulundu.

Dün saat 15:00’te Meclis’te görüşülen yasa tasarısı öncesinde çevreye duyarlılığıyla bilinen Tarkan’dan bir mesaj gelmişti.

Tarkan, Zeytinliklerin İmara Açılmasına İsyan Etti: 'Rant İçin Zeytin Ağaçlarına Kıymayın'

Özlü: "Tarkan'ın ne işi var, Tarkan'ı niye karıştırıyorsunuz?"

Habertürk’ten Deniz Çiçek’in haberine göre Tarkan’ın bu mesajı üzerine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’den cevap geldi. 

Üretim Reform Paketi ile ilgili TBMM Sanayi Komisyonu'ndaki görüşmelerde milletvekillerinin Tarkan'ın da düzenlemeye karşı çıktığını anımsatması üzerine Özlü, “Tarkan'ın ne işi var, Tarkan'ı niye karıştırıyorsunuz?” dedi. Özlü, “Tarkan'ın zeytinlikleri mi varmış, ne yapacakmış zeytinlikleri? Tarkan'ın şarkılarını seviyoruz. Tarkan şarkılarını söylesin” dedi.

Sanayi Bakanı'nın Tarkan'a yanıtı ekşi sözlük'ün de gündeminde...

Tasarı eğer maden ve sanayi tesislerini içermezse bunun zeytinliklerin ölüm fermanı olacağını söyleyen zeytin üreticileri, kendilerine söz verilmemesi üzerine dün komisyonu terk etmişti...

Zeytinin Ölüm Fermanı: Maden ve Endüstriyel Tesis Yolu Hâlâ Açık

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
01.06.2017

Bence sen in o koltuktan Tarkan otursun.

01.06.2017

O sanatçı şarkı söylesin konuşmasın , bu doktor hasta baksın konuşmasın, bu işçi alın teri döksün ama yorum yapamasın,bu öğretmen sadece okula gitsin,başka işlere girmesin.. Siz bu memleketi babanızın malı sandınız galiba?!!!!

01.06.2017

'' Rant için Zeytin ağaçlarına kıymayın'' cümlesi çok açık nettir. Bakan olayı çarpıtayım derken kendi çarpılmış. Yazıklar olsun ülkenin başına geçip kıyanlara acımayanlara talan edip satanlara..

TÜM YORUMLARI OKU (103)