Kilolu Kadınların Neler Giymeyeceğine 'Karar Veren' Hadsizleri Sonsuza Dek Susturacak Cevap

Sara Petty, 90 kilonun üstündeki kadınların neler giymemesi gerektiği hakkında sayısız twit okuyunca bu duruma tepkisiz kalamamış. İnsanların vücudu hakkında neler söylediğini umursamayan bu kadından örnek alacağımız çok şey var!

Sara Petty önce Twitter'da "ne isterseniz onu giyin" diyerek kadınlara seslendi.

Twitter'da kilolu olan kadınların ne giyip ne giymemesi gerektiği hakkında konuşan hadsizler karşısında ise sessiz kalmak yerine harekete geçti...

Onlara tam da söz ettikleri kıyafetleri giyip, gülümseyerek çektiği fotoğraflarla cevap verdi. İlk sırada bikini vardı:

- 90 kiloysan bikini pek de sana göre sayılmaz.

- 90 kilodan fazlaysanız bikini giymeyin lütfen. Teşekkürler.

- 90 kilonun üstündeyseniz lütfen bikini giymeyin.

Ardından kısa şortlar...

- 90 kilonun üstündeki kızlar dikkat: lütfen hem kendinize hem de bize bir iyilik yapın ve kısa şortlarınızı çöpe atın. İğrenç.

- 90 kilodan fazlayken kısa şort giymek kabul edilebilir değil.

- 90 kilodan ağırsanız kısa şort giydiğiniz selfieleri paylaşmamalısınız.

Ve taytlar geldi:

- 90 kilodan fazlaysanız LÜTFEN toplum içinde tayt giymeyin.

- 90 kilonun üstündeysen tayt giyme.

- 90 kilodan fazlaysanız asla ama asla tayt giymemenizi tavsiye ediyorum size.

Bu her konuda fikri olan güruh taytlar için de b*ktan kurallar koymuştu:

- 90 kilodan daha ağırsın ve göbeği açık üst giyecek cesaretin var...

- Pardon ama 90 kilonun üstündeysen yağlı kıçını göbeği açık üstlere sığdırmaya çalışmaman gerek. Sonra üstünden ÇIKARAMAZSIN öyle kalır.

- Üzgünüm ama 90 kilodan fazlaysanız göbeği açık üst giymemelisiniz.

Sonuç muazzam! 😌👏

Aşalım bunları. 😂👏

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
08.06.2017

Ayy üf bıktım her gün güzellik algısı yıktığını sanan güruhları içerik yapan editörler görmekten. Bi boka benzemiyolar işte yağlı selülitli kıçlar yada kendinden önce mekana giren göbekler görmek istemiyoruz. Tercih meselesi tabi ama kusurunun farkına varıp örtmezsen dalga geçilince ağlamayacaksın beybisi

08.06.2017

Şu üslupla insanların seni ciddiye alacağını mı zannetin sen şuan? Beybisi nedir yani? Mesele burada senin beğenip beğenmemen değil zaten o senin şahsi fikrin,fakat saygı göstermek zorundasın. İnsanların kalbini kırarak haklılığını savunamazsın bu şekilde. O insanlar azim edip kilo verir gayette sağlıklo bir görünüme kavuşur ama senin şu zihniyetini ve üslubunu değiştirmen zor görünüyor tatlım :)

09.06.2017

abi sizin göz zevkiniz için kadın giyeceklerinden mi vazgeçicek kendi kusurlarınızla uğraşın insanlara laf ediceğinize. Diğer kilolu kadınlar toplum yüzünden ses çıkaramadığı için bu kadın hepsi için bi ses olmuş. obezite farklı kilolu olmak farklı bunun farkına varın

08.06.2017

neden kadınların kilosu gözünüze batıyor da erkeklerin ki batmıyor bu kadar? evet fazla kilo sağlıksız ama kişinin kendi vücudunda her gün rahatsız hissetmesi nasıl bir duygu olduğunu bilmeyen insanlar var burada, ben o kısımdan geçtim. her gün başka insanlara bakıp arkadaşlarına 'ben böyle mi görünüyorum?' diye sorarsın, sevdiğin 1-2 pantolonun olur hep eskiyene kadar onu giyersin, eski kıyafetlerini sürekli deneyip üstüne olmayışına ağlarsın falan filan. her gün rahatsız bir şekilde etrafta yürümek ne kadar zor bilmiyorsunuz ki, saklamak istiyosunuz ama kendine güvenen ve vücudunda rahat hisseden kilolu insanlar da var, bırakın da insanlar her gün nasıl görünüyorum tereddüdüyle yaşamasın.

08.06.2017

erkekler eğer 90 kilonun üstündeyse göbeklerini açmıyorlar çünkü. giydiğimiz 2 cesit sey var zaten. ya gomlek giyeriz ya t-shirt. ben hiç baklavalarım var diye yolda göbeğini açarak giden görmedim, en fazla bir iki beden dar giyinir. güzel gözükmek için sürekli ağda yaptıran, makyaj yapan çeşit çeşit aksesuarlar takınan genelde kadınlar, bu yüzden kilolu kadınlar kilolu erkeğe oranla daha çok göze batiyor. erkekler güzel gözükeceğim diye şekilden şekle girmiyor. çok klasik bir laftır hani "abi kızlar dış görünüşe bakmıyorki."

TÜM YORUMLARI OKU (83)