Yunanistan'da Koronavirüsle Mücadele İçin İki Papaz Kamyonet Kasasına Binerek Sokaklara Kutsal Su Saçtı

Koronavirüs salgını dünyanın dört bir yanına dağılmış durumda. Her ülke kendi başına bu salgın ile mücadele ederken, Yunanistan'da iki papazın kamyonet ile sokaklara 'kutsal su' saçtığı görüntüler şaşkınlık yarattı. İzliyoruz...

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
25.03.2020

Romanya'da coronavirusu’nden korusun diye herkese aynı kaşıkla kutsal su içirilmiş sonrasında virüslü insan sayısında artış yaşanmış. Eminim bunlarda kamyon kasasında ortalığa kutsal gücü olan su saçıyordur. Hangi milletten olduğunun bir önemi yok din her yerde din sadece ritüelleri farklı.

25.03.2020

Bir hocanın üfürüğüyle iyileştiğini sanan cehalet bir tek bizim ülkemize has değil, bizde hocanın nefesi varsa onlarda da papazın suyu var..

25.03.2020

Bizim dinsiz kâfirlere ne oluyor şimdi? İnançlara ve fikirlere saygılı ateistlere lafım yok. Adamların size bir zararı var mı? Yok. Virüs mü yayıyorlar? Yok. Kendilerini daha mutlu hissediyorlar, psikolojilerine de müspet yönde etkiliyor. Size ne oluyor ? Türkiye de kendini liberal sananlarin aslinda en faşist oldukları her söylemde ortada. Özgürlük derler ama 1930larda katledilen aleviler ve Kürtleri buna dahil etmezler. İdamc darbeciler en favorileri. Liberalizm Türkiye de maalesef yok.

26.03.2020

Dinsiz bir kafir olarak söylüyorum, damlacık yoluyla taşınan hastalıklarda su bir vektör işlevi görebilir. Bu nedenle camilerden yapılan anonsları umursamasam da bu işlemi saçma buluyorum. Yine tam olarak liberal sayılmasam da, sosyal demokrasiyi tercih eden bir birey olarak söyleyebilirim ki, nazizm bile dinler kadar faşist değildir. Bırak benim gibi kafir olanların katlinin vacip olmasını, Vatikan'da bir kadın papa olarak seçilemez, yine İslam'da kadının yeri Kur'an'da belirtilmiştir. Son olarak biyoloji faşist bir bilimdir; kurallarına uymazsan yokolur gidersin.

TÜM YORUMLARI OKU (17)