Tim Burton'ın Yeni Filmi 'Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları'ndan İlk Fragman Geldi

Tim Burton'ın yeni filmi Miss Peregrine's Home for Peculiar Children(Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları)'dan ilk fragman yayınlandı. Son yıllardaki işleri ile sinemaseverlerin gönlüne taht kuran Tim Burton yeni filmi ile de sevenlerini şaşırmayacak bir iş ortaya çıkarmışa benziyor. Oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken filmde, Eva Green, Asa Butterfield, Chris O'Dowd, Ella Purnell, Samuel L. Jackson, Terence Stamp gibi ünlü isimler de yer alıyor.

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
YORUMLAR
16.03.2016

bu adam rüya yönetmeni ...kafa ayrı -.-

16.03.2016

sonunda......umarız bir fragman filmi olmaz....muhteşem hikaye.

16.03.2016

Senaryo öyle değiştirilmiş ki inanamıyorum! Bayan peregrine o kadar genç değil, kitabı resimli idi zaten. Onu geçtim filmde yaşanan aşk bile farklılaştırılmış, kızın yeteneği değiştirilmiş. Fragmandaki o uçabilen kız başka bir karakter. Baş karakterin değiştirilmesi nedir? Kesinlikle ilk kitabını okuyun arkadaşlar filmi vizyona girdiğinde izlersiniz ama benim için tam bir hayal kırıklığı olacak. Kitap böyle çocuksu da değil, bilmiyorum filmi disney yapımı gibi gözüküyor. Gerçekten inanamıyorum.

16.03.2016

aynen öyle okudum ve gayet güzel bir kitap. Ve özellikle disney konusuna katılıyorum. Benim okurken hayal ettiğim şey daha gerçekçiydi. Ne bileyim... animasyon gibi senaryosu da değişmiş.

TÜM YORUMLARI OKU (18)