Taze Anneleri Bir Türlü Rahat Bırakmayan Son Heves Bükücü Teyzelerin 15 Klasik Davranışı

Twitter'ın ikiz bebek annesi fenomeni babafilbahri bebekleriyle dışarı çıktığında karşılaştığı insanları ve bu insanların davranışlarını yazdı, taze annelerin adeta sesi oldu. Biz de sizler için son heves bükücü insanların 13 klasik davranışını derledik.

2. Asla takdir etmez; kendisi çocuklarını büyütürken bu tip şeyleri hiç yaşamamış gibi sizden bir gülümsemeyi esirger.

srv.onedio.com

4. Siz sakin kalmaya çalıştıkça üzerinize gelip tekrar tekrar aynı şeyi söyler; sonunda cevap verdiğinizde sizi 'saygısız' olarak damgalar.

srv.onedio.com

6. Her fırsatta anneliğinizi sorgular; kendinizi kötü hissetmeniz için elinden geleni yapar. Serin havada dondurma verdiğiniz, üstünü sıkı giydirmediğiniz ya da dışarıda yemek yedirdiğiniz için sizi kötü anne ilan eder.

srv.onedio.com

8. Bebeğinizin hiçbir sıkıntısı olmamasına rağmen mutlaka bir dürter, uyuyan bebeği uyandırmaya yönelik hareketler yapar, rahat olduğuna asla ikna olmaz.

10. Her daim üstten bakar; bebek arabasıyla gezdiğiniz için daha dikkatli olmanız gerekir çünkü önünü kapattığınız ve fazladan iki adım atmasına yol açtığınız için suçlusunuzdur.

12. Gereksiz sorularla daralttığı gibi, sürekli bebeğinizi sevmeyi ister. Siz hastalık bulaşmasın diye korumaya çalışırken, "Aman pek kıymetliymiş" diyerek trip atar.

srv.onedio.com
Günümüz Annelerinin Duyduklarında Kulaklarından Ateş Çıkartan 13 Klişe Teyze Cümlesi

Popüler İçerikler

Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR

Genel olarak haklı ama satır aralarından aldıklarım kıl olmama yetti. Erkekler iyi davranmış da kadınlar şöyle şöyle yapmış. He anam hepsi seni kıskanmış üreyebilme özelliği 4 milyar kadında tek sana verildi. "Ben onun yaşında evliliğimin temellerini atıyodum" muş. Evlilikle çocuk yapmayı başarı gören kezban. He tamam ikiz bebeklerine rağmen güzel giyinip geziyor tozuyorsun dışarda yiyorsun alışverişini yapıyorsun bravo koca yürekli kadın herkes de seni kıskaniyir ama biz arkandayız süper anne.

Ne içerledin be bankacı, kadın söyledi zaten tüp bebek yada sperm bankası değilmiş, senin de olur

Çocuklarınızla gezmenize ya da normal hayatınıza karışmaya zerre hakkımız yok lakin tek istediğim sırf bebek arabanız var diye yolda giderken arabayı üzerimize sürmeyin ben de bebek arabası var yol vermek zorundasınız mantığı ile. Ya da arkamızdan arabanızla hızlı hızlı gelip ayaklarımıza çarpmayın sonra dönüp o an ki sinirle size bakınca anneyiz bebekliyiz azıcık hoşgörü saygı empati minvalinde bakış atmayın hoş göremem sizin bu saygısızlığınızı. Ben size elbette yol da veririm yardım da ederim ama bunu zorunluluktan yapmam. Siz de ben buna mecburmuşum gibi arabanızı benim ayağıma ya da topuğuma süremezsiniz.

18.05.2018

Biz ruh hastasımıyız sizce, ayağınıza sürülmüş bebek arabasını bilinçli sürüldüğünümü düşünüyorsunuz. Ayarlayamıyoruz , bazen teker gitmiyor birden ittirince ufak kazalar olabiliyor. Bir de bazı şeylerde haklıyız mesela asansöre binme önceliğimiz olmasına rağmen kaçkez yürüyen merdivenlerden çıkartmışızdır bebeklerimizi. Çünkü asansörde beklerken arabanın kenarından kıvrılıp girenlerden sonra bize yer kalmıyor. (kızım 5 yaşında artık, Lutfen dısardayken sürekli konuşmak isteyen yüksek sesle şarkı söylemeye çalışan kızıma bakmayın bakmayın ki ben gereksiz agresiflikle haksız yere çocuğuma çemkirmeyeyim...)

15.05.2018

Ağzın da pis tavırların da. Ne hoş anne olur senden. Aklınca laf sokuyor.

18.05.2018

anlaşıldı sen de o teyzelerdensin:D

TÜM YORUMLARI OKU (26)