Tarihte Gerçekleşen İnanılmaz Uçak Kazaları

Ulaşım alanında en hızlı ve en çok tercih edilen ulaşım araçlarından olan uçaklarda bazen mekanik bir arızadan, bazen de pilot hatalarından ötürü istenmeyen durumlar yaşanabilmekte. Bu videoda tarihte yaşanan uçak kazaları arasından en akılda kalan kazaları izleyeceksiniz.

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR

Bir kaç tanesi hariç ya gösteri uçuşu yada küçük uçaklar. Bana göre havacılık tarihinin en garip ve kötü uçak kazası Tenerife uçak kazasıdır. Kötü olması tabi ki kurtulan kimsenin olmaması, garip olmasının sebebi ise iki jumbo jetin havada yada düşerek değil, birinin kalkış için hızlandığı sırada diğerinin aynı pistte taksi yapması ve sis yüzünden birbirlerini son anda fark etmelerine rağmen çarpışmaları. Sonuç facia tabi. Concorde'un bir otelin üzerine düşmesi ise yazılmış bir senaryo gibi resmen. Kendisinden önce kalkan uçaktan piste düşen bir demir parçası bunun lastiğini patlatacak, lastikten kopan bir parça sekip yakıt deposuna çarpacak, bu çarpmanın etkisiyle yakıt tankının biri delinecek ve uçak yanarak düşecek. Kaderin bir cilvesi işte.

08.12.2017

Allahım sen koru 😔 külle duman oldular anında

08.12.2017

eksik. air france'ın kalkışta ormana dalışını, concorde'un alev topu halinde süzülüşünü içermeyen listeye "en akılda kalıcı uçak kazaları" denemez.

TÜM YORUMLARI OKU (8)