Simpsons Geleceği Görmüştü: Tam 16 Yıl Önce 'ABD Başkanı Trump' Kehaneti

Hillary Clinton ve Donald Trump arasında devam eden ABD Başkanlık yarışı bu sabah itibariyle sona erdi. Beyaz Saray'ın bir sonraki sakini, Cumhuriyetçi parti adayı Donald Trump olacak. Bu yeni gelişmelerin kapsamında çok şaşırtıcı bir detay ise The Simpsons  ile ortaya çıkmış oldu. Uzun yıllardır Amerika kültürünü, politik ve sosyal yaklaşımlarını komik ama sert bir dille eleştiren animasyon dizi The Simpsons, Donald Trump'ın başkanlığını bundan 16 yıl önce yayınlamış olduğu bir bölümde öngörmüştü...

Bundan 16 yıl önce yayınlanan 'Bart'ın Geleceğe Gidişi' bölümü 'ABD'nin delirmesini' konu ediyor...

Yani The Simpsons, bugün Trump'ın başkanlığa gelmesi gibi sürpriz bir sonucu, 2000 yılında yayınlanan bölümünde seyircileri ile paylaşmıştı... Nasıl mı?

Oval ofisindeki masasında otururken "Sizin de bildiğiniz gibi, Başkan Trump'tan bize oldukça yüklü bir bütçe çatlağı miras kaldı," diyor Lisa Simpson...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ve kendini 'Amerika'nın ilk heteroseksüel kadın cumhurbaşkanı' olarak tanımlıyor. “Durum ne kadar kötü? Ülke beş parasız mı? Nasıl olabilir?' diye devam ediyor.

"The Simpsons, Amerikan kültürünün aşırılığını her zaman bağrına basmıştır... Ve Trump bunu dolduranlardan biri."

Geçtiğimiz mart ayında  Guardian'a konuşan senarist Dan Greaney şöyle diyor: 

 'Önemli olan Lisa'nın başkanlığa, Amerika çaresiz ve savunmasız bir durumdayken gelmesi ve bu durumun ona Trump'ın başkanlığından kalması. Burada ihtiyacımız olan şey Lisa'nın çözebileceğinden daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalmasıydı, her şeyin mümkün olduğu kadar kötü gitmesiydi ve işte biz de bu yüzden Trump'ı ondan önce başkan yapmıştık.'

ABD başkanlığını Hillary Clinton ile girdiği mücadeleden sonra bu sabah ilan eden Donald Trump, oldukça coşkulu bir kutlama konuşması da yaptı.

Trump: ‘Tüm Amerikalıların Başkanı Olacağım’

Şimdi gelelim sosyal medyada o çok konuşulan görsele...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Evet... Simpson'u yayınlayan Fox TV geçtiğimiz temmuz ayında yayınladığı ayrı kısa bir animasyonda ise, baba Homer Simpson'un para karşılığında bir Donald Trump seçim mitingine katıldığını gösteriyor.

Başkan adayı Trump'ın bu kısa animasyon filmdeki seçim sloganı ise "Amerika, benim eski karım olabilirsiniz!"

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
09.11.2016

Gerçekten inanılmaz bir olay , bu adeta ABD'yi gizli güçlerin yönettiğinin kanıfgkjdfgkjdfg . Sende salak salak paylaşımlar yapıp illüminatici ergenleri çoşturma . Adam 2000 yılında bir kez daha başkanlığa aday olmuştu , o zamanda böyle dalga geçilen , dikkat çeken bir tipti . Simpsons'da bunu malzeme yaptı , olay bu .

09.11.2016

yav he he.

09.11.2016

Yav belki Trump bu bölümü izledi ve "hımmm mantıklı. neden olmasın?" diye düşündü ve kolları sıvadı... Ampul yaktılar belki adamın kafasında.

Pasif Kullanıcı
10.11.2016

??? dgdsgdsgd

09.11.2016

1999'da aday olmuştu sanırım , gaza gelmeye gerek yok.

TÜM YORUMLARI OKU (32)