Köpeği Araca Bağlayıp Otoyolda Sürüklediler!

Afyon'da kaydedilen görüntülerde, bir köpek araca bağlı bir şekilde otoyolda sürüklenirken görülüyor.  Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü tarafından da incelemeye alınan olayda, şoförün olayı açıklama şekli ise 'bir yerden bulduk eve götürüyoruz, arabaya koyamadık ısırıyor' şeklinde oldu.

Popüler İçerikler

Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
YORUMLAR
06.02.2017

Arkadaşlar, fiilen sürüklenmesine gerek var mı acaba... Aracı süren arkadaşın durumdan haberi olduğu, videonun çekildiğini gördüğü ve kendisini yansıtan el hareket ile mutluluğunu gösteriyor. Ayrıca yalan söylediği de açıktır ki, köpeği aracına ısırdığı için koyamadığını varsayalım, bulduklarında ve araca bağlarken neden ısırmadı? Kangal cinsi bir köpek olsa gerek, arabanın yarısı büyüklüğünde. Ben hayvansever bir insanım, her köpeğe de istisnasız yaklaşır, severim, elimdeyse beslerim. Sokak köpeği, kirli, pisli olsa da ayırt etmem, severim. Evde olmasa, imkanlar dahilinde alır beslerim. Bu tür ifadelerin hepsi yalandır, kandırmaca. Aynısını da, o aracın içindekilere yapacaksın. Boyunlarından bağlayıp, o hızda koşturtacaksın ki, onunda bir can olduğunu en iyi şekilde öğrenecekler.

06.02.2017

Haberdeki sözde insanlara ayrı sinir oldum, alkışlayan, gülen ve sevinen emojileri bırakanlara apayrı! Ulan dangoz veletler! Kıçınız doğduğunuzdan beri sıcak yerde diye hiç mi empati beslemezseniz canlılara? Hiç vicdanınız yok sizin?!. Hayvan orada koşuyor ulan! Kim bilir kaç km o şekilde koştu hayvan. Ya düştüyse, ya ayağı takıldıysa? Ya sürüklendiyse? O sevinip beğenenlerde aynı kafada buradaki tiplerle belli. Daha çok görürüz bu tarz haberleri! Soyunuz kurusun, üreyemeyin emi!

06.02.2017

videoyu çeken adamın öküzlüğüne ne demeli

TÜM YORUMLARI OKU (17)