Galatasaray'dan TT Arena'da Müthiş Geri Dönüş

Antalyaspor karşısında ilk yarıyı 1-0 geride kapatan Galatasaray, ikinci yarıda açıldı. Aslan, Selçuk ve Podolski(2)'nin golleriyle rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, Antalyaspor'u Türk Telekom Arena'da konuk etti.

Galatasaray taraftarının yoğun ilgi gösterdiği mücadeleye hızlı başlayan taraf da ev sahibi oldu. Mücadelenin başında rakip kalede baskı kuran ve üst üste ataklarla gol arayan Galatasaray, topu çerçeveye bir türlü gönderemedi.

Karşılaşmada dakikalar 17'yi gösterdiğinde Antalyasporlu Diego Angelo, sol kanattan içeri ortaladığı topu Deniz Kadah ile buluşturdu. Havadan gelen topa net bir kafa vuruşu yapan Deniz, takımını öne geçirdi ve Antalyaspor, bu golle devreyi 1-0 önde kapattı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı kontrollü başlarken dakikalar ilerledikçe Galatasaray'ın oyundaki hakimiyeti arttı. Dakikalar 67'yi gösterdiğinde Selçuk İnan, şık bir frikik golüyle takımını 1-1'lik eşitliğe taşıdı. Selçuk İnan yaklaşık bir yıl sonra frikikten gol atmış oldu.

Beraberlik golünün ardından rakip kaledeki baskısını iyice artıran Galatasaray, üst üste bulduğu fırsatlarla Antalyaspor kalesini iyice zor duruma düşürdü. 

Mücadelenin 79. dakikasında Galatasaray, sol kanattan Bruma'nın içeriye çevirdiği topta oyuna sonradan dahil olan Podolski ile üstünlük golünü buldu. Oyuna girer girmez golünü atan Podolski, bu sezonki ilk lig maçında ilk golünü kaydetmiş oldu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Maçta dakikalar 85'i gösterdiğinde Podolski, bir kez daha sahneye çıkarak Cimbom'u rahatlattı. Sakatlığından ötürü uzun süredir forma giyen Alman yıldızın dönüşü muhteşem oldu. 

Karşılaşmanın kalan dakikalarında Galatasaray'ın baskısı devam ederken başka gol sesi çıkmadı ve Galatasaray, ilk yarıyı 1-0 geride tamamladığı mücadelede Antalyaspor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Bu sonucun ardından puanını 14 yapan Galatasaray, zirve takibini sürdürürken Antalyaspor ise 2 puanda kaldı ve son sıradaki yerini değiştiremedi.

Sezonun en yüksek seyirci sayısına ulaşıldı

TT Arena'da oynanan karşılaşmayı 40.812 biletli seyircinin izlediği açıklandı.

Goal

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!