Evin Hanımı Baskına Gelince Çareyi Çıplak Şekilde Pencereden Çıkmakta Bulan Kadın

Adeta bir film sahnesini andıran olayda, çapkınlık yapan kocanın eşi eve gelince, evdeki kadın çareyi 5. katın penceresinden çıkarak saklanmakta buldu. Alt katın panjurları sayesinde dışarıda durabilen ve üzerindeki örtü dışında çıplak olduğu görülen kadın görüntülere böyle yansıdı. 😄

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
22.10.2019

Olay denildiği gibi basılmaysa, umarım adamın eşi durumu anlamıştır ve gerekeni yapmıştır. Bu çok adice. İnsanın onurunu hiçe saymak! Allah'ım düşmanımın başına bile verme böyle bir şeyi :(

22.10.2019

10 senedir evliyim, öncesinde de ciddi oldugunu düsündügüm 2 iliskim olmustu. Bir kere bile aldatmak aklimin ucundan gecmedi hayatimdaki kadinlari.Ben mi safim yoksa bu insanlar mi serefsiz.Almanyada yasiyorum,büroda ve müsterilerim arasinda sözümona manken denen tipten olanlar da oldukca fazla.Bir kere olsun karimi aldatirim düsüncesi gecmedi aklimdan,yapamam yani Allah büyük konusturmasin yine de.Nasil yapabiliyor insan, ne itiyor insani böyle bir kahpelige? Sevmiyorsan ayrilirsin sonra ne bok yiyorsan yersin.Bunun altinda yatan psikoloji nedir,anlayamiyorum.

23.10.2019

bnun altında yatan psikoloji erkegin elinin kiri kafası. erkek icin okadar olağan ki yapmayanlara tuhaf bakıolar. kadın yağtıgnda namussuz olur zaten öle olmalı namussuzluk bu ama kadın adam ayırmadan.

22.10.2019

Valla evliyken eve manitasını çağıran erkek benim gözümde intihar pompacısından başka bişey değildir, büyük ve gereksiz bi cesaret..

hahahahaa:) intihar pompacisi cok iyi tanim.

TÜM YORUMLARI OKU (73)