'Egg Boy' Sözünü Tuttu: Kendine Yardım İçin Toplanan 100 Bin Doları Müslümanlara Bağışladı

Yeni Zelanda'da gerçekleşen terör saldırısı sonrasında açıklama yapan Avustralyalı ırkçı senatörün kafasında yumurta kıran ve 'Egg Boy Hero' olarak anılan Will Connolly, kendisine yardım için verilen yaklaşık 100 bin doları Christchurch mağdurlarına bağışladı.

Connolly için gerçekleştirdiği protestonun ardından mahkeme masrafları için yardım kampanyası başlatılmıştı.

Instagram hesabından, 'yargı masrafları ve daha fazla yumurta alması' için başlatılan iki ayrı yardım kampanyada 100 bin dolar toplandı.

Daha önce yardım için toplanan paraları Müslümanlara vereceğini açıklayan Connolly sözünü tuttu.

Irkçı Senatörün Kafasında Kırdığı Yumurtayla Fenomen Olmuştu: Egg Boy Kendisi İçin Toplanan Bağışları Müslümanlara Verecek

Yeni Zelanda 'nın Christchurch kentindeki El Nur ve Linwood camilerinde gerçekleşen saldırıda onlarca kişi hayatını kaybetmişti.

Yeni Zelanda'nın En Karanlık Günlerinden Biri: İki Camiye Düzenlenen Silahlı Saldırıda, Can Kaybı 50'ye Yükseldi

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
29.05.2019

Analar var it doğurur analar var yiğit doğurur. Bakın bu olay var ya insanlara genelleme yapılamayacağının kanıtıdır. O insanları öldüren de gavur o açıklamayı yapan da gavur ve o açıklamaya yapana yumurta atarak saldıran ve Müslümanlara yardım için para veren de gavur. Demek ki neymiş Bi insan bisey yaptığı zaman onun kanından onun inancından olan herkes bundan sorumlu değilmiş. Radikal İslamcı ve ırkçı oruspu çocuklarına duyurulur burdan hepinizin gelmişini geçmişini sikeyim.

29.05.2019

Neden bu yazıya iyi başlayıp böyle küfürle bitirdim bilmiyorum ama Bi an sinirlendim pişman değilim yine olsa yine yaparım

Müslümanlar bile Müslümanlara yardım adına hiçbir şey yapmıyorken... :(

28.05.2019

Kurban olduğum Allahım üstünlük takvadadır diyorsun ama şimdi anası babası ismini kulağına ezanla okudu diye müslüman olan cennetine nail olacak da müslüman olmadığı halde müslümanın hakkını gözetip kendisine toplanan parayı müslümana bağışlayan gavur olduğu için cennete giremeyecekse beni çabucak al bu oyundan lütfen. Madem girdik çıkamıyoruz sen ele bizi benim pedofililerle eşek sikenlerle aynı toplumda yaşayıp aynı dine mensup olmam ciddi ciddi canımı sıkmaya başladı çünkü.

TÜM YORUMLARI OKU (14)