Devlet Bahçeli: 'MHP, İstifanın Kabul Edilmemesinden Ziyadesiyle Memnundur'

"Mücadele ruhunu sekteye uğratma riski taşımaktadır"

Twitter hesabından açıklama yapan Devlet Bahçeli şunları söyledi:

  • Türkiye her alanda çok yoğun ve sıcak bir mücadelenin içindedir. Bilhassa yeni tip Koronavirüs (KOVİD-19) salgınını engellemek amacıyla devlet-millet dayanışması en üst seviyededir. Aynı zamanda bugünkü sancılı ortamda seferberlik ruhuyla hareket edilmektedir.

  • Terörden ekonomiye, bölgesel sorunlardan küresel dayatmalara varıncaya kadar ülkemiz muazzam bir iradeyle duruş göstermektedir. Böylesi kırılgan bir dönemde İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun istifa niyeti sürdürülen mücadele ruhunu sekteye uğratma riski taşımaktadır.

  • Gelişmeler karşısında Sayın Bakanı’nın istifa kararının Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından kabul edilmediği anlaşılmaktadır. Elbette takdir ve tasarruf Sayın Cumhurbaşkanımıza aittir. Milliyetçi Hareket Partisi mezkur istifanın kabul edilmemesinden ziyadesiyle memnundur.

  • Sayın Süleyman Soylu azimli, inançlı, dirayetli ve mücadeleci kişiliğiyle Türkiye’nin en hassas döneminde üstlendiği bakanlık görevini başarıyla yerine getirmiştir. Bizim temennimiz bu görevine kararlılıkla devamından yanadır.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bakanlık görevinden istifa ettiğini açıklamıştı ancak İstifa Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilmemişti 👇

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süleyman Soylu'nun İstifa Talebini Kabul Etmedi

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
12.04.2020

Biz de senin o koltuğa hiç ölmeyecekmiş gibi yapışmandan ziyadesiyle memnun değiliz.

12.04.2020

Kendi aralarında osmanlı devleti kurmuş adamlar olm :D "Elbette takdir ve tasarruf Sayın Cumhurbaşkanımıza aittir. " Eteğini öpmeyi unuttun.

12.04.2020

MHP zaten son 3-4 senedir yalama görevini başarı ile sürdürüyor. Farklı bir açıklama beklemek siyaset cahilliği olurdu.

TÜM YORUMLARI OKU (19)