53 Yaşındaki Kadını "Doğru Yürü" Diyerek Öldüresiye Döven Maganda

İstanbul'da alışveriş yapmak için girdiği markette önce sözlü tacize uğradı. Ardından dayak yedi. 4 çocuk annesi 53 yaşındaki Aslıhan Çamoğlu marketten çıktığında ise tanınmaz haldeydi.

Çamoğlu şikayetçi oldu, saldırgan ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Saldırgan esnafı da bıktırmış. Esnaf, ''Haraç falan istiyor, dükkanın önüne geliyor milletten para istiyor, vermedikleri zaman vurmaya başlıyor. Önleminin alınmasını istiyoruz artık yeter'' diye isyan ediyor.

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
YORUMLAR
20.10.2016

Benim annemi bırak böyle dövmeyi tek bir kılına dokunacak böyle bir it ve serbest birakilacak ben de oyle oturacagim oyle mi ? Öldürürüm çok net, gözümü kırpmam. Polis de bunu istiyor sanirim insanlardan. Yeter yapilan zulümleri örtbas ettiginiz. Adaletimizi saglayamazsaniz kendimiz saglariz !

Markette alışveriş yapan bir kadını öldüresiye dövüyor, kimse müdahale etmiyor. İfadesi alınıp serbest bırakılıyor. Esnaf şikayetçi, hakkında onlarca dosya var diyor ama adam dışarda ve bu kadar cesurca devam ediyor... sözün bittiği yerdeyiz... Eskiden saldırya uğrayan kadınların kılık kıyafetine falan bakıp abuk sabuk yorum yaparlardı, şimdi kapalı kadınlarda saldırıya uğruyor... Boşuna demedik SUSMA SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK diye...

bir tane erkek çıkıp bu iti dövememiş mi? izlemiş mi? bir de üstüne serbest bırakılmış. E ülkede hukuk yerine guguk olursa bu olur.

20.10.2016

Erkek ve hukuk mu? Ne arar la onlar Türkiye'de.

TÜM YORUMLARI OKU (66)