Yolun Ortasında Travmaya Girip İntihar Eden Yılan

Bir yılan yolun ortasında travmaya girerek intihar etti. Travmaya neden girdiği konusunda bir bilgi bulunmazken, aşırı sıcaklık veya videoyu kaydedenlerin yılana verdikleri bir uyuşturucu madde sonucu olduğu yorumları yapılıyor.

Popüler İçerikler

Milli Eğitim’in Yeni Müfredatında Tartışmalar Devam Ediyor: Din Kültürü Dersleri 572, Atatürkçülük 77 Sayfa
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
02.04.2017

Bıçaklayın beni ya.Beni bıçaklar mısın,lütfen biri bıçaklasın beni.Dört oldu dört.Bir haftada dört adet evlat ölümü gördüm.Yılan diye mi bu umursamazlık bilader?İnsan ırkının amk gene sinirlerim bozuldu.Al o uyuşturucuyu da,rektumuna sokarsın.

02.04.2017

*Rektum:Kalın bağırsağın sonu,anüsle buluştuğu nokta.Anüs:Halk arasında göt deliği.İkisinin farkı bariz.Küfür ederken biraz yaratıcılığınızı konuşturun amk,sürekli Balat kahvehanesi küfürleri duymak bayıyor adamı.Eğer bir hayvan bakıyorsan,yahut o hayvanlara özel bir ilgin varsa o artık senin evladın gibidir.Herhangi bir iyilik,karşılık gözetmeksizin bakılır,sevilir.Evlat teriminin karşılığı küçük insan değil,budur.Yorum yapayım derken insanlara özgü tek yetenek olan düşünebilme özelliğini yitirmeyiniz efendim. Edit:Cevap verdiğim krdş yorumunu silmiş,olsun bu da burda kalsın,kamu spotu da lazım.

02.04.2017

Yazık lan.

02.04.2017

Bu yılanı bu hale getiren bir insansa, aynı şekilde can versin.

TÜM YORUMLARI OKU (14)