Ve Mutlu Son Yaklaşıyor: Yeni Sezonda Düğünlere Renk Katması Beklenen En Nefis 13 Trend

Aşıkların mutlu sonuna kavuştuğu, heyecanın arşa doğru hafifçe yükseldiği o özel gün: Düğünler! Havaların ısınmasıyla birlikte, yeni sezon bütün telaşıyla açılışın yaptı! Her yıl olduğu gibi, bu yıl da birbirinden farklı trendler, özel gününüzü güzel yapmak için ortaya çıktı.

İşte 2016 düğün sezonunun hepsi birbirinden göz kamaştırıcı trendleri;

1. Bakır Detaylar

Bu yıl düğün organizasyonlarının tartışmasız en popüler detayları metalik olacak. Ancak sıradan bir metal değil, bakır olanlar. Üstelik, bakırın o enfes rengini sadece masalarda değil, her yerde görebiliriz. Gelin aksesuarı, ayakkabısı ve hatta çiçeği dahi bakırın en güzel tonlarından nasibini alacak.

2. Pudra Pembe & Bebek Mavisi

Bildiğiniz üzere Pantone, 2016 yılının renklerini açıklamıştı. Pudra pembesi ve bebek mavisi olarak seçilen bu renklerin sakinleştirici etkisi de sezon boyunca hem modada hem de dekorasyonda kendini göstermişti. Şimdi ise sıra düğünlerde!

3. Vücut Aksesuarları

Moda, farklılık arayan kadınların yüzünü güldürmek için, bu yıl aksesuar konusunda bir tık daha kendini aştı ve bizi vücut aksesuarları ile tanıştırdı. Her türlü dekolteyle enfes bir uyum sağlayan bu aksesuarların taşlı ve daha gösterişli versiyonları, rahatlıkla gelinliklere uyarlanabilir. Sonuç ise hiç şüphe yok ki nefes kesici olacaktır.

4. Gelinliği Kişiselleştirme

Bu trendin çıkış noktası herkes gibi görünmek istemeyen ve doğallığın güzelliğine delicesine kapılmış kadınlar. İşte tam da bu nedenle gelinlik tercihlerinde abartıdan ve sıradanlıktan olabildiğince kaçıyorlar. Sonuç ise kaşmir bir kazak ve kabarık sade bir etek dahi olabiliyor! Bir stil ikonu olan Olivia Palermo, hiç şüphe yok ki bu tarzın popüler olmasının yegane sebebi!

5. Minimal Davetiyeler & Mönüler

Son dönemlerde her konuda yükselişini yaşayan, 'Az olan çoktur' mottosuyla hayatımıza giren minimalizm, şimdi de davetiyeleri ve mönüleri sadeleştirdi. Ne diyelim, ellerine sağlık! ❤️

6. Akışkan Düğün Pastası

Aslında tam Türkçe karşılığı ne bilemedik, ancak süslemeleri kenarlarından aktığı için biz ona böyle seslenmeyi tercih ettik. Siz ne dersiniz bilemiyoruz, ancak bu sezon bu kekin bol bol ağzımızın suyunu akıtacağı kesin!

7. Kaligrafiyle Yazılmış Pasta Süsleri

Davetiyelerdeki sadeleşmeyi pasta süslerinde de görmek mümkün. İddiadan uzak, güzel bir yazı, düğün pastasına oldukça hoş bir görünüm kazandırabiliyor.

8. Vintage Nişan Yüzükleri

Kişiselleştirmenin tavan yaptığı, 'bana özel' anlayışının en çok tutulduğu bu dönemde; aile yadigarı veya eski dönemlerden kalma ruhu olan bir yüzük,  büyük taşlı bir elmastan çok daha fazla beğeniliyor.

9. Renkli ve Canlı Çiçekler

Yapma çiçekleri ve itinayla hazırlanmış buketleri unutun; sanki arka bahçenizden toplanmış gibi duran bu çiçekler sezonun en göz alıcı trendlerinden biri.

10. "İlk Görüş" Fotoğrafı

Yıllardır süregelen bir inanışa göre, düğünden önce damadın gelini görmesi uğursuzluk getirir. Bu nedenle hayatlarının en özel günlerinde gelin ve damatlar, o an gelene kadar birbirlerini görmüyorlar. Eh o an geldiğindeyse, duygular arşa doğru hafifçe yükseliyor. Bu sezon tam da o anı fotoğraflamak, en büyük trendlerden. Fotoğrafçınızdan ya da arkadaşlarınızdan ısrarla isteyin! 😊

11. Fotoğraf Köşeleri

Kocaman hazırlanmış bir çerçeve, şipşak bir fotoğraf makinesi ve sonsuz tane güzel anı!

12. Sosyal Medya Aşkına!

Hayatımızdaki yeri yadsınamayacak kadar büyük olan sosyal medya, düğünleri de etkisi altına aldı. Size özel başlatacağınız bir hashtag yardımı ile düğününüzü herkesle paylaşabilirsiniz.

13. Doğal ve Romantik Işıklandırma

Mumlar ve minik ışıklar sayesinde hem ortam fazlasıyla romantik görünecek, hem de fotoğraflar ışıkların yarattığı ambiyans sayesinde enfes çıkacak.

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
28.06.2016

Ben hiçbir düğünde mönü görmedim. Serçe parmak kadar kupkuru ağıza yapışan bir pasta, damağınızı kekten kurtarmak için içerken yağmurdan kaçıp doluya tutulduğunuzu düşündüren Özge markalı meyvesuyu. Ayrıca her düğünde çıkarılan bir sahte pasta ve kör bıçak var, bilmem kaç katlı. Onu elele kesiyormuş gibi yapıp alkış alacaksınız. Welcome to İpek 2 Düğün Salonu.

28.06.2016

Bizim düğünlerde olmaz. Çünkü; Halamın çocukları (8 tane halam var. Her birinin ortalama 5'er çocuğu var) mutlaka o düğün pastasının akışkan kısmına hucüm edecekler. Bizim taraf o gelin aksesuarına verilen paraya acır onun yerine mikrodalga fırın alınır düşüncesi güderler. Pudra pembesinden ve bebek mavisinden nefret ederim. Ömür boyu görmek zorunda kalırım. Doğal ışıklandırmada enişte o ampülü söker takar ve sonunda bozar. Al sana ekstra maliyet. İlk görüş fotoğrafları da olmaz. Çünkü gelini kuaförün önünde 6 saat bekledikten sonra duygusal anlamda bi hal alacağımı hiç sanmıyorum. -ki bunun gelinin kız kardeşinin gelin arabasına zıplamasını eklersek ben iptal. Sosyal medya hashtag i hiiiiiç olmaz. Çünkü Büyük teyzem bırakın sosyal medyayı akıllı telefonu bile yok. Açsana book mudur nedir ordan bakalım der.

28.06.2016

Hem bizde birine davetiye göndermek hakaret olarak algılanıyor. Onu hala anlamış değilim. Biz yabancı mıyız bize davetiye gönderiyorsunuz triplerine giriyorlar. Tek tek gidilip şifaen söyleniyor. Düğün tarihine kadar 3424234234 defa saat yer tarih konusunda tekrar soru soruyorlar tabi. Niye bu kadar uzun yazdım bende bilmiyorum. Halbuki hiç evlenmedim ve beni kabul edecek bi hatunun da olacağını sanmıyorum. Not: Kızlar gözünüzü seveyim erkeklere fazla yüklenmeyin şu düğün konusunda. Sonra bi ton masraf çıkıyor 10 yıl boyunca o borçları ödeyecem diye size bir şeyler almıyorlar. Sonra vay efendim evde huzursuzluk var boşanıyoruz.

27.06.2016

normal düğünlerin ne günahı vardı?

TÜM YORUMLARI OKU (24)