Türkiye'nin İlk LGBT Mağazası

Dünyada birçok örneği bulunan LGBT mağazalarının Türkiye'de ilki açıldı. Beyoğlu'nda açılan mağaza birbirinden renkli ürünlere sahip.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
03.03.2017

Mağazaya gereksiz diyenler var o zaman tesettür kıyafet mağazaları da gereksiz kapatsınlar onları da normal mağazadan alsınlar bi tişört bi etek kafasına da bi şal oldu bitti -,- bi de bu mağazayı taşlamak isteyen geri kafalılar var onlar ayrı mesele

12.03.2017

Mantıksız bir kıyas olmuş. Eş cinseller normal insanlar ve farklı birşey giyinmiyorlar yani kıyafetlerini normal mağazadanda alabilirler bence'de gereksiz sadece reklam kokan, eşcinselleri dışlayayan bir davranış olmuş. Tesettürrlü olanlar pardesü, başörtüsünü heryerde bulamazlar ayrı bir mağaza lazım. Yani aynı şey değil

28.02.2017

***** Buradan delikanlı geçinen arka'daş(akları)ma sesleniyorum. 100 .çocuga tecavüz edilir susarsınız Siz BU ülkede : hayvana tecavüz edilir susarsınız bebeğe tecavüz edelir susarsınızG Gözünüzün önünde , dairenizin ustkatında kadın dövülür korkudan susarsınız Dedim ya siz BU konularda susarsınız Ama nerde LGBT diye bir şey geçiyor delikanlı oluyorsunuz Bi adam'lıgınız tutuyo . *****Sustugunuz konularda konuşmaya Götünüz yemediği için bir tek bu konularda delikanlı geçinebiliyosunuz.. Ama sizede yazık 100 gr fazlalık sizi adam sanmanıza yetiyor sizi gide M_adamlar sizi..

28.02.2017

Ya arkadas ikisinide bu ulkede istemiyorsa ? o zaman bu yazdıklarının hepsi çöpe. baska bi konu üzerinden cevap vermekle nasıl cözüm arıyorsun ?

14.08.2017

güzel şeyler de oluyor :)

TÜM YORUMLARI OKU (77)