TSK'dan Kandil ve Gara'ya Hava Harekâtı

Genelkurmay Başkanlığı, bu sabah erken saatlerde Kuzey Irak'ın Kandil ve Gara bölgesinde belirlenen yeni hedeflere hava harekâtı düzenlendiğini, tespit edilen hedeflerin tam isabetle imha edildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

'14 Mart 2016'da saat 0320-0530 saatleri arasında Irak kuzeyinde yapılan keşifler neticesinde, Kandil, Gara bölgelerinde tespit edilen yeni hedeflere (mühimmat deposu, korugan ve sığınaklar) dokuz adet F-16 ve iki adet F-4 2020 savaş uçağıyla hava harekatı düzenlenmiş; tespit edilen hedefler tam isabetle imha edilmiştir.'

'18 hedefe 30 atım yapıldı'

Açıklamada, Kandil ve Gara'da tespit edilen 18 hedefe 30 atım yapıldığı kaydedildi.

TSK

Popüler İçerikler

Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
14.03.2016

terörü bitirmek için benim daha iyi fikrim var. dün ankarada kendini patlatan şerefsizlerin birisinin kimliği tespit edilmiş, onun bütün ailesini infaz edeceksin, sonra sirasıyla geberttiğin bütün teröristlerin ailelerini yok edeceksin, o silahı ellerine almaya korkacaklar, öyle hale sokacaksınki nefes almadan önce soracaklar, ancak bu şekilde ülkede terör biter, bu şerefsizleri sakın ola hafife almayın insanlığın zerresi yok adilerde. ayrıca bu yazdıklarımı israil çok güzel uyguluyor, son zamanlarda israilde kendini patlatan var mı?

Pasif Kullanıcı
14.03.2016

öbürü de gelmiş hani bana hani bana demiş

Pasif Kullanıcı
14.03.2016

Komedi filmi olsa böyle olur her halde. Sorun çözme becerimize bak. Ülkeyi yönetenlere bak. Bir salyangoz bile ülkeyi şu an daha iyi yönetir yemin ediyorum. Bir adam geliyor elini kolunu sallaya sallaya başkentinde bomba patlatıp insanlarını öldürüyor. Hemen uçak kaldırıp dağı taşı tam isabetle vuruyorsun. Sonra başka bir adam geliyor gene başkentte bomba patlatıyopr gene insanlar ölüyor. Sen gene uçak kaldırıp dağı taşı tam isabetle vuruyorsun. Sonra... Neyse anladınız devamını

14.03.2016

taş..k geçiyolar artık net söylüyorum artık bizimle ta...k geçiyolar. ankara emir veriyor sırf halkın gazını almak için her saldırıdan sonra vurduk kırdık içiniz rahat olsun.sen dağa taşa bomba atarken adam başkentin göbeğinde patlatıyor.

14.03.2016

sesimiz çıkmaz oldu burda yazıyoruz orda söylüyoruz ne oluyor.çoğu gazete yandaş çoğu tv yandaş.çoçuk kandırır gibi haber yapıyorlar.suçsuz insanlara çamur atıyorlar.nereye gidiyoruz.

TÜM YORUMLARI OKU (7)