Trabzon'da Kırmızı Kartlı Protesto

Trabzon Atatürk Alanı'nda toplanan bir grup Trabzonsporlu taraftar, ellerindeki kırmızı kartlarla Uzun Sokak'ta yürüyüş yaptı.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Galatasaray'a 2-1 yenilen Trabzonspor'da taraftarların karşılaşmanın hakemi Deniz Ateş Bitnel'in yönetimine yönelik tepkisi sürüyor.

Bir grup bordo-mavili taraftar, yağmura rağmen öğle saatlerinde Atatürk Alanı'nda toplanarak, dünkü maçta 4 bordo-mavili oyuncunun kırmızı kart görmesini protesto etti.

Ellerindeki kırmızı kartları gösteren taraftarlar, Deniz Ateş Bitnel, Futbol Federasyonu ve Galatasaray'da forma giyen eski oyuncuları Umut Bulut ile Selçuk İnan'a sloganlarla tepki gösterdi. Taraftarlar, Salih Dursun'a da hakem Bitnel'e yönelik gösterdiği kırmızı kart nedeniyle destek verdi.

Ellerindeki meşaleler ve kartlarla Uzun Sokak'ta bir süre yürüyen taraftarlar, daha sonra olaysız dağıldı.

AA

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
22.02.2016

Tarramın kurma kolları. Siz devam edin bu kafayla aynı gün toprağa ateş düştü haberiniz varmı. AMK ülkesini ne hale getirdiniz. 90 lı yıllarda ülkede 1 şehit olsa ekranlar kararıyordu esnaf dükkanlarında müzik bile açmıyordu.

22.02.2016

İstikrarlı yeni Türkiye sağolsun istisnasız her gün mutlaka asker ölüm haberi geliyor , her gün sivil halkın ölüm haberi geliyor , her gün en az bir kadın cinayeti gerçekleşiyor. Artık toplum da bunlar anormal bir durum olmaktan çıktı insanlar doğal karşılıyor. Senin dediğin gibi davranıcak olunursa o ekranlar bir daha açılmaması lazım , hayatımız boyunca müzik dinlemememiz lazım ne bileyim hayatımızda başka hiçbir şey konuşmamamız lazım ; peki sence bunu bu hale getiren bugün futbol konuşanlar mı ?

22.02.2016

Şehit haberi ile bu vakayı kıyaslayan zeka kıtı arkadaşım sen insanlar açlıktan ölüyor diye adana gömmekten vazgeçiyor musun? Elmayla armudu karıştırmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz.

22.02.2016

Sendende bi tarrak olmaz merak etme.. Kıyaslamak nedemek kuş beyinli kıyaslanacak bir durummu var Ölüm ile eğlenceyi bir kefeye koymak nedemek.. Benliğinizi kaybetmişsiniz haberiniz yok... 300 e yakın şehit var memlekette o futbol topları götünüze girer birgün inşallah. Hükümet hükümet değilki başımızda olsunda gerekli saygıyı sevgiyi öğretsin halka.. Sörvayver ne durumda acaba oda çok önemli bu ülke için.

22.02.2016

kitleleri uyutma sanatı futbol.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ