Topbaş 'Yapılan Adiliktir' Dedi: Kapatılan 1453 İstanbul Kültür ve Sanat Dergisi Sosyal Medyanın Gündeminde

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kültür A.Ş tarafından yayınlanan 1453 İstanbul Kültür ve Sanat Dergisi'ni Erdoğanlı bir duvar yazısına yer vermesi nedeniyle kapattı. Dergiden sorumlu üç ismin iş akitleri feshedildi ve haklarında suç duyurusunda bulunulacağı açıklandı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama: 'Seviyesiz, saygısız ve provokatif...'

Kadir Topbaş'tan açıklama: 'İş akitlerini feshettik.'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da dergide çıkan bu fotoğrafla ilgili açıklama yaptı. Topbaş şunları söyledi: 'Maalesef çok üzücü bir olay olarak gördüm. 2004'ten göreve başladığım günden bu güne kadar son dönemde artarak şahsıma ve belediye üzerine ciddi provokasyon var. Hedefe konulduk. Anlamak mümkün değil. Dergide yapılan yenilir yutulur bir iş değil. Dergide yapılan adilik ve ahlaksızlıktır. Suç duyurusunda bulunularak gereği yapılacak. İş akitlerini feshettik. Dergiyi kapattık.' dedi

İşte derginin kapatılmasına sebep olan o görsel

Kapatılmaya neden olan içeriğin “Erdo-Gone inşallah maşallah” duvar yazılması önündeki bir kedinin çekilmiş fotoğrafı olduğu belirtildi.

Twitter'dan tepkiler...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
16.05.2017

Erdoğan Gitti Altına da İnşaAllah MaşaAllah Yazdılar!! ne büyük günah işlemişler allaha şirk koşmuşlar sanki!!!

16.05.2017

bilgi edinmeden fikir edinmek insanı zehirler. körü körü nefretin ne faydası var? Kedi filmi tonla ödül almış, film kendini kanıtlamış. Fİlme kimse bişey demiyor. Filmin sitesi bu: https://www.kedifilm.com/ Filmin fragmanı da burda: https://www.youtube.com/watch?v=lKq7UqplcL8 Bunlara bakınca bu kareyi göremiyorsun, Bir filmde her saniyede yaklaşık 24 kare vardır. Düşününce bilmem kaç bin kare içinden bu kareyi yarım sayfaya basıyorsan demekki sen bu filmin tanıtımı eliyle bir yerlere mesaj veriyorsundur. Mesele bu. Ha banane diyor olabilirsin. Sen anla diye şöyle örnek vereyim; izmir belediye sosyal bilmem ne dergisinde röportaj olsun arka planda (ama bayagı göze carpar şekilde) 'KeMAL Kılıcdaroglu Please OFF' gibi bişi yazsın. Olur mu böyle bir şey yav?....... He bir de her meselede dinle ilgili bir şaka yapmazsanız zaten kendinizi ispat edemezsiniz akpli olmadığınıza?!..

16.05.2017

Fotoğraftaki kediyi de tutuklamazsalar iyidir aq.Sonuçta kronik paranoya bu.

Yiyin birbirinizi, et çok pahalı!

TÜM YORUMLARI OKU (18)