TCDD Müdürü, Çorlu Tren Faciasında Evladını Kaybeden Anneyi Twitter'da Engelledi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 8 Temmuz 2018’de meydana gelen tren kazasında 25 vatandaşımız yaşamını yitirmişti. Faciada 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel’i ve eski eşi Hakan Sel'i kaybeden Mısra Öz, TCDD İşletmesi Genel Müdürü İsa Apaydın’a isyan etti.  İsyanın sebebi ise Apaydın’ın kendisini sosyal medya hesabından engellemesi.

Faciada 25 kişi hayatını kaybetmişti. Kaza sonrasında ise bilirkişi raporunda kusurlu bulunan 4 kişi serbest bırakılmıştı.

25 Kişi Hayatını Kaybetmişti: Çorlu Tren Kazasında 'Asli Kusurlu' Bulunan 4 Kişi Serbest Bırakıldı

Kazada 9 yaşındaki oğlunu ve eski eşini kaybeden Mısra Öz, olayı 'cinayet' olarak tanımlamış ve 'Bütün dünyamı kaybettim' demişti👇

9 Yaşındaki Oğlunu Çorlu Tren Kazasında Kaybeden Mısra Öz: 'Bütün Dünyamı Kaybettim, Bana Ne'ci Olmayın'

Kazdan sonra yaşadıklarını Twitter hesabından paylaşan acılı anne, TCDD İşletmesi Genel Müdürü İsa Apaydın'kendisini Twitter'dan engellediğini açıkladı.

Ekran görüntüsü paylaşan Öz, 'Oğlum öldü oğlum. Neden rahatsız oldu acaba?' diye tepkisini dile getirdi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
12.11.2018

Katillerin kral oldugu bir dönemdeyiz. Tayyibin katil oğlu sinan çetin'in polis katili oglu soma'da 301 kisinin katili olan devlet ve bu olayda 25 kisinin katili olanlar kralliklarina devam ediyor... Paraliysan yada akpye yakinsan gunahlar haramlar her şey serbest. Ama soran olursa bunlardan dindar ahlakli yok. Akp'nin yeni islam'ı bu. Çalmak tecavüz öldürmek pedofili rüşvet kayırma kul hakki her şey serbest...

12.11.2018

Bir de bunları destekleyen asalak takımı var ve sayıca fazla olmakla övünüyorlar. Ülkenin şu durumu ibretliktir gerçekten. Cehalet, partizanlık ve biat-itaat kültürü ile meydana gelen putperestlik bir insanı insanlıktan çıkartıp neye dönüştürür bunu mümkün mertebe çok fazla genç görmeli ki görüyor zaten.

Pasif Kullanıcı
12.11.2018

inşallah cennetten de siz engel yersiniz.!

12.11.2018

Niye şaşırdınız. Bu adamın bütün sülalesi, Ankara ve Polatlı’da devlet memuru. Kafasına göre hızlı treni durdurup, babasının malı gibi taşımacılık yapıyor. Devlet malını ve parasını vicdansız bir şekilde yiyor. Böyle adamalarda vicdan ve sorumluluk ne gezer..

TÜM YORUMLARI OKU (15)