Taziye Evindeki İnsanların Acılarıyla Dalga Geçen Sağlık Personeli

Taziye evine görevli olarak gidip oradaki insanların acılarıyla dalga geçen bu kişiler çektikleri videoyu birkaç beğeni için sosyal medyada yayınladılar. Sağlık personeli oldukları iddia edilen kişilerin görüntülerini ise 'Hasan iyibildiren‏' Twitter'dan paylaşarak 'İnsanların acılarıyla dalga geçen bu iki insan dışı varlık umarım hiç bir hastanede çalışamaz' notunu düştü.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
23.02.2018

ya bu pislikler neden hep kapalı kadınlardan oluşuyor? apartmanda hırsızlık kapalı,yasak aşk kapalı,bu gün yuvada çocuklara tekme atanlar kapalı,hastanede yoğun bakımda dalga geçenler kapalı,sapıklıklar,hırsızlıklar iğrençlikler ve ahlaksızlıklar hep kafasını örtüp götü başı açık,allı rujlu ,kirpikleri alınmış tipler.Yahu bunların hiç mi Allahı yok? anlamadım ben bu işten.

23.02.2018

Benim turbanlı bacım ve yanındaki süs köpeği gülmekten altına sıctı 😡😡 Karakter yoksunları 😡😡

23.02.2018

yavvvşak adamı geçtimde başörtü değil sembolik türban takan sözde Allah yolunda giden tipin bu duruma böyle gevşekce gülmesi o kafasındakinin nekadar yalandan takıldığını gösterir sırf gösteriş veya alımlı temiz aile kızı görüntüsü sağlamaya çalışan pisliğin asıl karakterini görmüş oluyoruz bunların yüzde 60ı aynı zaten Allah için değil gösteriş için takıp onun ağırlığını ciddiyetini taşıyamayan iğrenç varlıklar.

TÜM YORUMLARI OKU (74)