Tartıştığı Motosikletliyi Öldüren Emniyet Müdürü Beraat Etti

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz hakkında, 'meşru müdaafa' gerekçesiyle beraat kararı çıktı.

Trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsünü vuran İstanbul Emniyet Müdür yardımcısı Celal Yılmaz 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada beraat etti. Mahkeme kararı oy çokluğu ile verdi.

Ne olmuştu?

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Çatalca ve Silivri'den sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz, kendisi gibi polis olan eşiyle 17 Ağustos'ta evinin bulunduğu Polis Lojmanları'na otomobiliyle giderken motosiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu ile tartışmış, lojmanlara kadar kendisini takip edip silahla tehditte bulunan Sülüşoğlu'nu beylik tabancasıyla vurmuştu.

Olay yerinde yaşamını yitiren motosiklet sürücüsü Sülüşoğlu'nun tabancasının kurusıkı olduğu belirlenirken, Celal Yılmaz çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Yapılan itiraz üzerine 'tutuksuz yargılanmak üzere' serbest bırakılan Yılmaz, 'Haksız tahrik altında kasten öldürme' suçundan 12 yıldan 18 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasında yeniden tutuklanmıştı.

HaberTürk ve Ajanslar

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
03.02.2016

Doğru karar,adam polisi takip etmiş silah çekmiş polis önce davranmasa adam polisi şehit edecek.başlığı okuyup içeriği okumayan sazanlarda hemen polisi suçlayacak,zaten onideonun da amacı bu.Açıcağın başlığı s*keyim onedio

Pasif Kullanıcı
03.02.2016

Türk polisini kötülemek isteyen solcu Onedio algı oyunlarına devam ediyor.Videoyu izlemeden başlığa bakan biri olayı çok farklı algılar.Fakat işin aslı videoda da açık.Adam silahı çekmiş polisi öldürecekken,polis nefsi müdafaa ile çekip vuruyor.Silah ateş alsa polis vurulup şehit olacak belki de.

Pasif Kullanıcı
03.02.2016

Arkadaşım iyi demişsin hoş demişsin de, polisin adama 10 cm yaklaşıp bu mesafeden 3 defa mı ateş etmesi gerek. Nefsi müdafaa bu mudur? Ayrıca solcuların polisleri karalama kampanyası dediğiniz şey ülke televizyonlarında yayınlanmış bir haber.

03.02.2016

Adam beline koymuş silahı etrafta dolaşıyor onu geçtim. Sonra tartıştığı kişiyi evine kadar takip edip, silah çekiyor. Silahı görünce kendini savunan polisi suçlu yapanlar nasıl bir mantık bu. Bu tür olaylarda illa ölen yaralanan masum demek olmadığı gibi poliste her zaman suçlu değildir. Sadece başlığı okuyup gelip burada boş boş konuşmayın

TÜM YORUMLARI OKU (26)