Şırnak'ta Terör Saldırısı: 1 Asker Şehit

Arşiv

Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde, 6'ncı Motorize Piyade Tugay Komutanlığına bağlı Görmeç Taburu'na teröristlerce uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. 

Güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Teröristler, çıkan çatışmanın ardından karanlıktan faydalanarak ormanlık alana kaçtı.

Saldırıda ağır yaralanan bir asker götürüldüğü Şırnak Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

  • Ajanslar

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
07.11.2016

DÜZELTME. Şırnak'ta orospu çocukları, masum vatan evlatlarına ateş açtı. 1 asker şehit oldu.

07.11.2016

"Kadinin adi yok" isimli bir kitap vardi..(Yazarini hatirlayamadim, en derin özürlerimi kabul edip, lütfen beni bagislasin) Daha sonra filmi de cekilmisti...Iste simdi de padisahlik hayallerinde olan bir hirsizin "kelle", bir baska hirsiz ve arsizin "maas aliyorlar, tabii ölecekler" dedigi vatan evlatlarinin "filmi" cekiliyor!!! Adi da "MEHMETCIGIN (siz, yani iki paket makarnaya verenler, kelle de diyebilirsiniz) ADI YOK"..... Bu filmi gösterecek salon da yok...Zira ates düsen tek göz gecekondularin salonu yok!!! Sobasi da....

08.11.2016

Duygu asenaydı sanırım yazan,bende okumuştum

08.11.2016

Sonra neden ırkçısın diyolar.hergün doğu-güneydoğuda vatan evlatlarımız şehit oluyor nasıl ırkçı olmayalım ?

08.11.2016

Evladim, irkciligin panzehiri irkcilik degildir, milliyetcilik ile irkciligi karistirma.. Hani "bagzi"larinin dönmeyi cok istedikleri osmanli'da, "Türk" kelimesi hakaretamiz sekilde kullanilirdi, iste iste o köhnemis yapidan modern bir ulus-devlet kuran baskomutanimiz :M.Kemal Atatürk, insanimiz Türklügünden utanmasin diye "Ne mutlu Türküm diyene" demistir.

TÜM YORUMLARI OKU (7)