Sarıgül'ün Partisinin İsmi ve Logosu Belli Oldu: 'Değişim Yürek İster'

Mustafa Sarıgül, bir süredir çalışmalarını sürdürdüğü partinin detaylarını açıkladı. Sarıgül, Türkiye Değişim Hareketi'ni aynı isimle partileştirirken, partinin logosu ise iki kalp ve kalpleri bağlayan bir yıldızdan oluşuyor.

Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün kurucusu olduğu Türkiye Değişim Hareketi’nin siyasi parti tanıtımı İstanbul’da bir otelde düzenlenen toplantıyla yapıldı. Toplantıda partinin ismi, kurumsal kimliği, logosu ve parti müziği kamuoyu ile paylaşıldı.

Sarıgül’ün partisinin ismi Türkiye Değişim Partisi oldu. Logosunda ise iki kalp ve kalpleri bağlayan bir yıldız yer alıyor.

Sözcü'de yer alan habere göre, koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleşen toplantıya, 80 civarında kurucu ve teşkilat mensubu katıldı. Tanıtım toplantısının açılışında konuşan Sarıgül, “Değişimim öncüleri siz olacaksınız. Samimi içten ve son derece şefkatli bir anlayışla yola çıkıyoruz. Yolumuz huzur yolu olacak. Yolumuz milletimizin yüzünü güldürme yolu olacak. İnşallah kalbimiz bundan sonra bütün Türkiye için atacak” ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

İstanbul Esenler’de Sokaktan Geçenlere Kök Söktüren Kedi “Yedi Bela Hüsnü”
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
17.12.2020

Gel gel sen de gel bok var.

Bunlar hep gizli RETÖ'cüler. Bahçeli gibi zamanı gelince saf değiştirenler.

17.12.2020

Mustafa Sarıgül ve Ahmet Davutoğlu oy falan bölemez. Öyle kafalarına göre takılırlar. Ali Babacan ise oy bölmekten fazlasını yapacakmış gibi duruyor. AKP sırf yeni kurulan partiler için ayrıca çirkeflik yapmaya çalışsa bu sefer ucu MHP'ye dokunacak çünkü oy oranı ciddi anlamda düştü. Anca üniversiteye torpille birini yerleştirme tarzında sadece MHP'yi kurtarıp diğerlerini saf dışı edecek dikta bir yasa gerekiyor.

TÜM YORUMLARI OKU (12)