Sadece Ülkemizin Değil Tüm Dünyanın Suçu: Evlendirilen Kız Çocukları Üzerine UNICEF'ten Çarpıcı Video

UNICEF’in hazırlamış olduğu kampanyayı kadın, erkek, genç ve yaşlı herkesin paylaşarak insanları bu konuda bilinçlendirmesi gerekiyor. Lilly sadece 11 yaşında ve kocası John 35 yaşında.

Masallardaki "Ve sonsuza kadar mutlu yaşadılar." sözü aslında her evlilik için geçerli değildir.

Popüler İçerikler

Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
İlber Ortaylı'dan Ayasofya Tepkisi: ''Allah Cezanı Versin Senin''
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
21.11.2016

Ne diyeyim diye düşünüyorum. Ama hep aynı cümle dönüyor beynimde.... Sülalenizi sikeyim sizin! Ulan orospu çocukları, ulan amına koduğun sapıkları bi' rahat vermediniz şerefsizler. Bi' huzur vermediğiniz şu çocuklara. Pis savaşlarınızda ölen onlar, pis hırslarınız için vatanından olan onlar, kendi egolarınız için yarış atına dönen onlar, kapitalizmin elinde yok olan onlar. Zaten siktiniz attınız geleceklerini. Ulan düşün artık şu çocukların yakasından. Bitin amına koyayım bi' bitin artık!

Pasif Kullanıcı
21.11.2016

İnsanoğlu kudurdu... İnsanlığın kitlesel yokoluşlara ihtiyacı, kıtlığa ve açlığa ihtiyacı var. Kafasının içinde hayatta kalmak dışında başka hiçbirşey olmazsa belki kendine gelir. Dünyanın kaynaklarını bu denli sömürmez, savaşmaya vakti ve nakti kalmaz, tecavüz edecek hali pedofili olacak psikolojisi kalmaz Diyeceğim ama bu insanlık AKILLANMAZ

Var ya aynısını ben düşünüyorum aylardır. Şöyle güzel bi felaket gelse de hem onların bizlerin soyumuzu kurutsa. Cidden fena olmaz.

21.11.2016

Bi kıyamet bi relog şart artık ak

TÜM YORUMLARI OKU (7)