Sadece Kocaeli Üniversitesi'nde Okuyanların Bildiği 15 Durum

Kocaeli Üniversitesi'nde okumak kolay, mezun olmak zordur. Ancak ne olursa olsun bir o kadar da eğlencelidir! Burada mezun olamamanın sınırı olmadığı gibi, eğlencenin de yoktur!

1. Her dönem başında ders seçerken aklınızı yitirme riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Bu zorlu savaştan çıkmak hiç de kolay değildir.

2. Her dönemin başında bütünleme kaldırılır, en azından bu söylentiler yayılır. Dönem sonunda bir bakmışsınız olduğu yerde duruyor!

3. Merkez yerleşkesi olan "Umuttepe", bir tepeden çok dağ esintileri taşır.

4. Dolayısıyla hava sıcaklıkları şehir merkezine göre daima daha düşüktür. İzmit şehir merkezinde yağmur yağarken, Umuttepe'de muhakkak kar yağar.

5. Oldukça mizahşör, sosyal medyayı aktif kullanan ve tatilsever bir rektöre sahip olursunuz.

6. Paylaşmayı öğrenirsiniz, yeri gelir sınıfınızı küçük dostlarınızla paylaşmanız gerekir.

Kı ya mam 😍

7. Birtakım ilginç kelimelere ve olaylara hazır olmalısınız. İzmit'in kendine has lehçesi sizi de etkisi altına alır.

-Taso gibi hayatımın asosu olur musun?

+Bir şeyler soruyor ama ne?

8. Sorun ne olursa olsun çözümü daima halay çekmektir.

Halay çekiniz!

9. Geçme notunun 65 olduğunu öğrendiğinizde, tüm bu yaşananların bir rüya olmasını dilersiniz. Fakat her şey gerçektir.

10. Sınavlara girilir girilmesine de, sonuçlar bir türlü açıklanmak bilmez: ÇILDIRIRSIN!

11. Açıklandığında da bazı ilginç sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

12. Umuttepe kampüsü oldukça büyük olduğundan, kaybolmamak adına resmi buluşma yeri "A kapısı"dır.

13. Halk otobüslerine binmek için uzuuun kuyruklar olur. Oturarak gitme kuyruğu ayrı, ayakta gitme kuyruğu ayrıdır.

14. Ne kadar fazla otobüs olursa olsun, asla yeterli olmayacağından eğitiminiz boyunca en az bir kere otostop çekersiniz.

15. Ders başlangıcında şehir merkezine gitme kararı alırsınız. Ancak çıkışta o kadar yol gitmeye üşenir mutlaka eve gidersiniz.

Zorluğu ne olursa olsun, eğlencesi bol bu güzel okulda okumak her şeye değer!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
13.09.2017

Kocaeli baba evine benzemez. Neyse bu soğuk espriden sonra sizleri piste, halay çekmeye davet ediyorum.

13.09.2017

Aaa en güzelini yazmamışsınız. Öğrenciyi yolunacak tavuk bütün kız üniversite öğrencilerini de orospu olarak gören o muhteşem İzmit halkını yazmamışsınız. Hele ki İstanbul'a giden o muhteşem rezalet abidesi 200'ü es geçmek olmaz. Sen oturacağım diye 2 saat sıra beklersin teyzenin biri 2 durak sonra binip seni zorla kaldırmaya çalışır. Kalkmak istemezsen de o muhassır medeniyetler seviyesine çoktan ulaşmış şerefsiz halkı siz "Üniversite öğrencisi zaten.." cümlesiyle başlayan bin bir hakaret yağmuruna başlar. O üniversiteyi ve öğrencileri hak etmeyen rezil bir ildir kendileri. He ayrıca yıllarca bütün mühendislik fakültesi öğretim üyelerini yıllarca Yıldız teknikten ayrıldık burayı Doğu marmara teknik üniversitesi yapacağız diye kekleyip üstüne tıp fakültesini açan, bütün mühendislik fakültesinden gelen parayı da tıp fakültesine yatıran muhteşem bir yönetim anlayışına sahip üniversitedir. En çok öğrencinin bulunduğu mühendislik fakültesi yerine ise her seferinde rektörün tıp fakültesinden seçildiği ve bu yüzden de asla mühendislik fakültesinin gerekli maddi kaynağı bulamadığı canım üniversitemdir.

14.09.2017

ben soyliyim size burda guzel pohpohlayin bir takim sirin gosterme cabalari falan lakin ogretmenler ogretmen degil ego makinesi, koordinator adi altinda calisir fakat hicbir boka yaramazlar, kagitlari okurken de ayri bir ego savasi verirler, ustune ustluk sen amina kodugumun kocaelisindesin bu neyin tribi canim hocalarim? git bouye ituye istedigin egoyu kas lakin K O C A E L I 😂

14.09.2017

ağzına sağlık aynı şeyleri ben de yaşadım 2 puan not isteceksin kapıyı açar açmaz not istemeye geldiysen hiç uğraşma kapat kapıyı demezler mi ölür müsün öldürür müsün silahın olsa çek vur o derece

TÜM YORUMLARI OKU (30)