Otobüste Cinsel Tacizin Faili Muavin: 'Mağduru Hedef Almadım'

Sosyal medyada paylaşılmasının ardından tüm Türkiye'nin gündeminine oturan cinsel istismar olayında yeni bir gelişme yaşandı. Muğla'dan İstanbul'a giden Metro Turizm otobüsünde uyuyan kadın yolcuya cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle dün tutuklanan muavinin, mahkemede verdiği ifadeler bugün ortaya çıktı. 27 yaşındaki muavin ifadesinde kadın yolcuyu hedef almadığını, bir anlık cahillikle böyle bir şey yaptığını söyledi.

İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan ve kamuoyundan gelen tepkiler sonucu 2 gün sonra savcının itirazıyla yeniden gözaltına alınan muavin G.G., dün akşam saatlerinde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Kocaeli T Tipi Cezaevi’ne gönderilmişti.

Sosyal Medya Ayağa Kalktı: Otobüste Uyuyan Yolcuya Muavinden Cinsel Saldırı

İfadesini değiştirdi

Jandarmadaki ilk ifadesinde cinsel taciz ve mastürbasyon iddialarını reddeden muavin G.G.'nin mahkemede verdiği ifadelere Doğan Haber Ajansı ulaştı.

O ifadelere göre G.G.; 34-35 numaralı koltukların arkasında koridor boşluğunda bulunduğunu, C.D.’nin ise 34-35 numaralı koltukların üzerine uzanarak yattığını, koridor boşluğunda mastürbasyon yaparken spermlerinin C.D.’nin üzerine ve yüzüne geldiğini, ancak C.D.’nin cinsel organını görmediğini söyledi.

Üniversite öğrencisi C.D.’yi ilk kez yolculukta gördüğünü, C.D.’yi hedef alarak mastürbasyon yapmadığını ifade eden G. G., “Bir anlık cahillikle yaptım. Ancak, mağduru hedef alarak yapmadım. Ancak, böyle bir algı oluştu” diyerek kendini savundu.

Metro Turizm de şikayetçi oldu

Bu arada, Metro Turizm’in avukatının da adliyeye gelerek G.G. hakkında şikayetçi olduğu ve cezalandırılmasını istediği öğrenildi.

Metro Turizm'in sahibi 'paralel'i suçlamıştı

Olayla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, olayı 'paralel yapı'ya bağlamıştı.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
28.05.2016

Alın size dindar ve ahlaklı nesil ;)

28.05.2016

(!)

28.05.2016

Sosyal medyada paylaşılıp bu kadar üzerine düşülmeseydi lavuk şuan çeşitli güzergahlarda masturbasyon faaliyetlerine devam edip zihnindeki cumshot senaryosuna oyuncu arıyordu amk..

29.05.2016

cumshot senaryosuna oyuncu ;D

28.05.2016

Şu olayda hala anlamadığım o muavinin orda kemiklerine kadar nasıl kırmamış o otobüs halkı ???

29.05.2016

@betülakın, tahminimce bu olay herkesin uykuda olduğu bir saate, otobüs ışıkları kapalıyken olmuş olmalı. Bilgine!

TÜM YORUMLARI OKU (35)