Ön Gösterim Öncesi 'Türkiye'nin Otomobili'nden Saat 19.23’te Test Sürüşü Paylaşımı!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun Twitter hesabından aracın test sürüşüne yönelik yeni bir paylaşım yapıldı.

“Direksiyonunda biz varız” ifadesinin kullanıldığı paylaşım, cumhuriyeti ilanına atıfta bulunularak saat 19.23’te yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerli otomobilin 27 Aralık'ta kamuoyuna tanıtılacağını açıklamıştı. Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki Bilişim Vadisi'nde, cuma günü törenle tanıtılacak otomobilin direksiyonuna ilk Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oturacağı ve Osmangazi Köprüsü'nden geçeceği belirtilmişti.

Kaynak: Independent Türkçe

İşte o test sürüşü görüntüleri:

Kaynak: Türkiye’nin Otomobili

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
26.12.2019

Şöyle saymak gerekirse; 1) Prototip arabayı battal boy çöp torbasıyla zemini kirli ve etrafı çirkin yollarda sürdüğünüz, bir araç tanıtımından beklenecek en son müzik aleti olan ney eşliğinde yayınladığınız için teşekkürler. Kim bilir şu k.çı kırık videoyu kime ne kadara hazırlattınız, duymaya korkuyorum. 2) 2300TL asgari ücret alacağı için üzülen ama akşamına da k.çını yırtsa asla alamayacağı araba için "vay bee, yaptılar işte, şimdi Tesla düşünsün, büyüksün Reisss" diye gururlanıp uyuyan insanlara sesleniyorum; hakediyorsunuz, aferin size. 3) Arkadaş o logo nedir? Yoksa bunu çizene de para mı verdiniz!! Hiç ama hiç mi göz yok zevk yok? 4) Firma ismi nedir öyle TOGG diye fonetik olarak başka kelimelerden "teğet" geçecek olan firma ismi olur mu? ...

26.12.2019

5) Haydi bu da olumlu olsun; Aferin, elektrik motoruna pil takarak aracın hareket etmesini sağladınız (anca bu kadar oldu). Neden mi böyle diyorum, çünkü oyun çağında pilli araba bozulunca o küçük motoru çıkartıp ona çift kutuplu pil bağlayıp pervane vs yapardık da ondan. Demek ki benim (ve birçok afacan türk evladının) temel mühendislik seviyesine ulaşmışsınız. Hayırlı uğurlu olsun vatana millete.

Müziğiniz batsın

26.12.2019

bu çöp poşetine sarıp dolaştırmanın amacı ne göstercekseniz gösterin aq

TÜM YORUMLARI OKU (27)