Öğrenci Yurdunda Kalmış Olanların Çok İyi Bildiği 10 Şey

Eğitimin için pek çok nedenden ötürü yolun yurt ortamına düştüyse oranın sana kazandırdıkları say say bitmez. Yirmi metre karede kimisinin 4 kimisinin 8 kişi kaldığı, koridorlarında seslerin eksilmediği bu ortamda acaba neler kazanılıyor olabilir bir bakalım.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
22.05.2017

Yurt ortamını bilmeyen de inanır. O iğrenç yemekler, her gün temizlense de yine pis olan banyolar, gece odasını süpürmeye kalkanlar, hiçbir zaman düzgün çalışmayan internet peehh.. Hele oda arkadaşınızın sevgilisi falan da varsa aman tanrım yani, her şeylerini dinlemek zorunda kalırsınız. 4 sene yurtta kaldım şu an hiçbiriyle görüşmüyorum aman uzak olsunlar.

22.05.2017

Valla kafanıza denk arkadaşlarla paylaşırsanız odayı hayatınızın en güzel yılları olur. Ben kendi arkadaşlarımla gül gibi geçinip gittim keşke dönebilsem o günlere. Ama tabi gürültülü olan işlere özellikle oda arkadaşlarının uyuduğu zamanlarda başlamayı tercih eden manyaklar olduğunu da duydum. Düşünsenize migreniniz tutmuş yorganın altında ağrılar içinde kıvranırken ruh hastasının teki başka zaman kalmamış gibi almış çekici çatır çutur fındık kırıyor. Haklı olarak kavga ediyorsunuz, ertesi gün dalga geçer gibi o fındıkları yemeniz için dize veriyor.

Pasif Kullanıcı
25.05.2017

Yurtta kalmak aslında hayatın bir çok yönünden çıkaracağın dersler veriyor sana. Sorumluluk, yardımlaşma ve nasıl huzurun kaçar nasıl huzuru yakalarsın dersi veriyor. Kaldığım yurtta 4 kişilik oda vardı. toplam 4 katta 12şer oda bütün odalar dolu bizim ki karmaydı. erkek-kız olayları kavgaları da çok oluyordu. hafta içi 10 hafta sonu 11den sonra yurdun bahcesinden dısarı cıkamıyosun saat 12 de bahceye cıkamıyorsun. her ay yurt parası yatırma, hafta bir detaylı temizlik hafta sonları çamaşır yıkama geceleri toplaşıp günün gıybetini yapma her yaştan insanlar ve yurdun çalışanları eğer oraya gidene kadar bir-birlik olmayı öğrenemediysen orda kesin öğreniyosun ağladığında tartıştığın insan bile gelip seninle kavgaya girecek insanlar ediniyosun. kyk yurtları özel yurtlar farketmez uyumlu biri olduktan sonra bütün bunları yaşıyorsun ha eksileri yok mu çooook. ama güzellikleri de çok.

TÜM YORUMLARI OKU (10)