Milli Takım Kadrosu Belli Oldu: Arda, Selçuk ve Burak Geri Döndü

Barcelona'nın yıldız oyuncusu Arda Turan instagram hesabından yaptığı açıklamada A Milli Takıma geri döndüğünü açıkladı. Milli oyuncu İnstagram hesabında milli takım fotoğrafı koyup altına 'Hocamızla konuştuk ülkemiz için yeniden hepberaberiz inşallah' dedi. 

Arda Turan, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile EURO 2016'da yaşadığı sorunlardan sonra milli takım kadrosuna 4 maç çağrılmamıştı. Arda en son milli takım formasını EURO 2016 Grup maçı olan Çek Cumhuriyeti karşılaşmasında giymişti.

İşte aday kadro;

Burak, Arda, Selçuk ve Gökhan Gönül yeniden Milli Takım'da

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, EURO 2016'dan sonra milli takıma çağırmadığı isimler olan Gökhan Gönül,Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ı Kosova maçı aday kadrosuna davet etti.

Başakşehir'den Volkan Babacan, Mehmet Batdal, Cengiz Ünder ve Yalçın Ayhan'da milli takıma davet edildi

Dortmund'da ilk 11'de oynayan Emre Mor ise cezası nedeniyle Milli Takım kadrosuna alınmadı.

Arda Turan: "Hocamızla konuştuk ülkemiz için yeniden hep beraberiz inşallah..."

Burak Yılmaz: "Hep beraberiz"

Sosyal medya tepkileri;

BirAltan

kahaba

blondedude_

erkanhakarar1

Popüler İçerikler

Milli Eğitim’in Yeni Müfredatında Tartışmalar Devam Ediyor: Din Kültürü Dersleri 572, Atatürkçülük 77 Sayfa
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
05.11.2016

heryere yazıyorum bu paylaşımdada yazayım...bu cahil görgüsüz krolar kendi aralarında top oynuyor diye senin benim g*tümüzden ter akıta akıta zoraki ödediğimiz vergileri çatır çutur yiyorlar kardeşim sadece tek bi konaklamada ödenen para bile sülalenizin hayatını kurtarır öyle böyle para ödenmiyor bunlara fezaya roket yollamıyorlar cerrahi beyin operasyonuda yapmıyorlar top oynuyorlar hepsi bu...o vergileri biz bunlar karılarına estetik yaptırsın son model arabaya binsin diye ödemiyoruz kardeşim..sadede gelelim yok gossoroymuş fonormuş çemişgezek spormuş hiç umrumda değil..salaklığın alemi yok saygılar sevgiler

05.11.2016

HER GALİBİYETİ KISISEL ZAFERİ OLARAK GÖSTEREN HER MAGLUBIYETI (SANKI TAKIM ONUN SECIMI DEGILMIS GIBI) TAKIM/ HAKEM / HAVA/ TORUNUNUN SCMASI VS GİBİ NEDENLERE YORAN AYDA 1 MILYON TL LIK FATIH ONLAYN MI

Pasif Kullanıcı
05.11.2016

Arda'nın dönmemesi gerekiyordu.

05.11.2016

Aaa! Size sormadılar mı efendim ? Bir hata olmuş hemen Türkiye'nin belki de gelmiş geçmiş en iyi futbolcusunu kadrodan çıkarırız. Böyle "terbiyesiz"lerin ne işi var takımda. (Sarkazm bulunur uyandırıyım.)

TÜM YORUMLARI OKU (21)