Millet Can, Onlar Okey Derdinde! Polis, İstanbul'da Oyun Oynanan Bir Kahvehaneyi Bastı

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, Esenyurt'ta İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs önlemleri çerçevesinde yayımlanan genelgesine uymayan ve kapalı olması gerektiği halde açık bulunan bazı işletmeler polis tarafından uyarıldı, işletmelerin kapatılması sağlandı.

Polis ekipleri , ilçe genelindeki iş yerlerini denetleyerek, genelgeye uygun hareket edip etmediklerini kontrol etti.

Bir kahvehaneye giren polis çok sayıda kişiyi oyun oynarken yakaladı.

Polis, buradakileri uyarırken bir kişi, salgından haberinin olmadığını söyledi.

Genelgeye uyarak işletmesini kapatan bir kafenin yöneticisi Emrah Örtülü ise, 'Dünyayı etkileyen bu virüs vak'ası bizleri de etkilemiş durumda. Biz önceden önlemimiz aldık ancak devletimizin verdiği karar doğrultusunda biz de işletmemizi kapattık. Süreç neyi getirecek tam olarak kestiremiyoruz. Burada 40'a yakın çalışan personelimiz vardı. Hepsini zorunlu izne çıkardık. Sektör olarak daha da çok etkileneceğiz gibi gözüküyor. Bundan sonrasını göreceğiz. Her türlü önlemimizi alıyoruz. Bireysel olarak da alıyoruz' diye konuştu.

Popüler İçerikler

Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Diyarbakır’da Kaybolduktan 19 Gün Sonra Ölü Olarak Bulunan Narin Güran’ın Adli Tıp Raporu Tamamlandı
YORUMLAR
18.03.2020

Adamların hayatında ki tek sosyalleşme alanı kahvehane. İş kahvehane ev döngüsünde gelir düzeyi düşük vatandaş kahvehanlerin kültürü ile etkileşim kurabiliyorken görüntü yapmak için cötünü dikip starbuckslar da sıraya mı girsin gerekirse tüm toplumu hasta eder yine de açık bir kahvehane bulurlar. Hasta olmak pahasına vatandaş okey eşliğinde corona virüsünün abd projesi olmasını tartışıyor engel oluyorsunuz. Kahvehanelerin sosyal patlamayı önlediğine sevineceklerine mutluluk kaynağına baskın yapıyorlar, fuck off corona.

19.03.2020

Abi adamların günahını almayın gerçekten haberleri olmayabilir. Bu dangalaklar 3-4 gün boyunca çoluğunu cocuğunu görmeyen, eve gitmeyip sabah akşam kahvede, pavyonda zaman geçiren tipler.

19.03.2020

Yani günahları gayet alınabilir tipler..

19.03.2020

Peki ya bu insanların oy kullanabilmesi? Virüsü yaymaktan ne farkı var normal zamanda.? 5 yaşında çocukların dilinde virüs, adamların haberi yok.

TÜM YORUMLARI OKU (15)