Metroda İnsan Dostuyla Tartışan Kadının Ayağını Isıran Köpek

New York'ta metroya köpeği ile binen bir kişi ile bir kadın arasında bir tartışma yaşandı. Kadının adamdan köpeğini metrodan çıkarmasını istemesi üzerine çıkan tartışmada Pitbull cinsi köpek kadını ayağından ısırdı. Ayakkabısını çıkarmak zorunda kalan kadının o anları...

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
26.04.2018

Benim de köpeğim var ama pitbul değil bildiğin sokak köpeği sokaktan aldık sahiplendik, bu tür köpek besleyenlerden vergi alınması, oturduğu apartmandaki sakinlerden imza alınması şartı gerek, daracık kaldırımda öyle saldırgan köpeklerle gezen o lanet insanları görüyorum ya bütün sinirlerim boşalıyor, kaçacak yer arıyorum vızır vızır araba geçen yola atıyorum kendimi, saldırgan köpek satın alacağınıza, barınaklardan köpek sahiplenin!!!

26.04.2018

Hee pitbulldan korkuyon sanki bilmiyoz sahibinden korkup kaçtığını hee

26.04.2018

Eksik bilgi var. New York metrosuna pitbull cinsi köpekle binemezsiniz. Bu adam köpeğiyle birlikte binip köpeği kadının yanındaki koltuğa oturtmuş. Kadın da bir delilik yapıp köpeği eliyle iteklemiş iki kere, daha sonra tartışma çıkıyor ve adamın köpeği kadını ısırıyor. Ayrıca köpeğin sahibinin, kadını bırakması için köpeğine geri çekilme emri vermemiş olması da atlanmaması gereken bir detay.

26.04.2018

hayvanlari cidden cok severim elimden geldigince destekte olurum ama kopeklerden deli gibi korkuyorum. toplu tasima araclarinda bu denli yakinda bende bulunmak istemem.buda canli ornegi kadinin yerinde olmak istemezdim. ama evcil hayvani olan vatandaslar icin ne bilim metrolarda vagonlarin birine binmelerine musade edebilirler mesela.

26.04.2018

sorun yok korkabilirler :)

TÜM YORUMLARI OKU (27)