Mersin'de Zabıtalar Tarafından Arabasına El Konulan Kağıt Toplayıcısı Çocuk

Kağıt toplayıcısı bir çocuk zabıta ekiplerine kaptırdığı arabasını yalvar yakar geri almaya çalışsa da başarılı olamadı. Ekmek teknesi elinden alınan çocuğun insanın içini acıtan o anları.

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
05.03.2017

Ulan ülkeyi soyup soğana çevirdiler sesini çıkaran yok 2 tane kağıt toplayarak geçimini sağlayan adama mı sesiniz yükseliyor?

05.03.2017

Kâğıt toplamanın yasak olduğunu bilmiyordum-ki bu durum bir çocuğa 4-5 memurun güç gösterisini haklı göstermez- 1 yıl önce yasaklanmış. Sebebi, Suriyelilerin gelişiyle birlikte zaten sayıca çok olan bu kitlenin hızla artmasıymış. Toplayıcılardan kâğıt alan firmalara 145 bin TL ceza kesiliyormuş. Biz çok iyi biliyoruz ki bu ülkede kanunun yumruğu zayıf olanın, garibanın tepesine iner. Bunların eline bir gariban düşmeyegörsün...

05.03.2017

Dilenmiyor, avuç açıp yalvarmıyor, zorla başkasının hakkını gasp etmiyor. Çöpleri toplayıp ekmek parasını kazanmaya çalışıyor. Dilencilere, ışıklarda arabaların üzerine atlayıp para isteyenlere, sokaklarda park eden araçlardan otopark parası isteyen, vermezsen arabana sahip çıkılmaz diyen kanunsuz değnekçilere de böyle davransaydınız ya... Evet bu işler yasak, adamlar haklı diyeceğim ama diğer saydıklarıma ayrı davranıp, onları görmezden gelip bu çocuğa böyle davranınca sizin adaletiniz batsın, topunuz yavşaksınız diyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (22)