Meclis Karıştı, Vekiller Birbirine Girdi

Meclis Genel Kurulu'nda CHP'nin grup önerisi görüşüldüğü sırada CHP milletvekilleri ile AK Parti milletvekilleri arasında gerginlik çıktı. Meclis Başkanvekili Akif Hamzaçebi oturuma ara verdi.

Meclis Genel Kurulu'nda CHP'nin grup önerisi görüşüldüğü sırada CHP milletvekilleri ile Ak Parti milletvekilleri arasında gerginlik çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine milletvekilleri birbirlerinin üzerine yürüdü. Bunun üzerine Meclis Başkanvekili Akif Hamzaçebi oturuma 15 dakika ara verdi.TBMM Genel Kurulu’nda partisi adına söz alan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, yaşanan terör olaylarına ilişkin CHP ve HDP’ye yönelik eleştirilerde bulundu. Tayyar, CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem’in de saldırının olduğu gece sosyal medyadan “IŞİD yaptı” diye mesaj attığını iddia etti.

Tayyar’ın eleştirisine yanıt vermek için kürsüye gelen CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem’e AK Partili vekiller tepki gösterdiler. Bir türlü konuşamayan Eren Erdem, bir süre kürsüde bekledi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Erdem konuşmaya başladığı esnada elindeki telefonla bir şey göstermek üzere kürsüye yürüyünce ortalık karıştı.

Genel Kurul’un ortasında bir süre karşılıklı atışan milletvekilleri Meclis Başkanvekili Akif Hamzaçebi’nin 15 dakika ara vermesi ile yatıştı.

Meclis Genel Kurulu'nda yaşanan tartışmaların devam etmesi üzerine Meclis Başkanvekili Hamzaçebi ikinci kez oturuma 30 dakika ara verdi.

DHA

Popüler İçerikler

Kıvanç Tatlıtuğ Yok Biz Şok: Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği Listesinde Türkiye'den 5 Ünlü Oyuncu Var!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
18.02.2016

Keşke o bomba mecliste patlasaydı da o masum insanlar ölmesiydi..Şu işlevsiz hainlere hiç bir şey olmuyor.

18.02.2016

Eren Erdem saldırıyı Işid yaptı diye twit atmıştı, mevzu ondan çıktı. Olayların büyümesinin sebebi Chp lilerin Pkk yı aklamaya çalışması mı yoksa Akp lilerin Işid e toz kondurmaması mı.. Psikolojiden vücut dilinden anlayan insanlar mevzuyu kolay çözecektir. Bunun dışında Akp lilerin her şeyde chp ile hdp yi aynı kefeye koyması en basit ifade ile "ağız ishalliği"dir. Güzel kardeşim zamanında bunlarla (pkk nın siyasi uzantısı dediğiniz hdp ile) Oslo da Dolmabahçe de piknik yapmadınız herhalde di mi .. Valilere operasyon yapmayın talimatını da Chp liler vermedi herhalde.. Ya da Türkiye artık Öcalanın durumunu tartışmalı diye Bahçeli demedi herhalde.. Yorum yaparken biraz beyninizle yazın. Önce düşünüp sonra yazın. Tersini yapıyorsunuz genelde.

18.02.2016

atatürk ün partisini pkk yaltakçısı yaptılar.. akp düşmanlığı ayrı şey ülke sevgisi ayrı..

Pasif Kullanıcı
18.02.2016

Akpnin özellikle ülkeyi karıştırdığını düşünüyorlar başkanlık için, ne yapsınlar? ülkeyi karıştırana destekmi versinler daha fazla karıştırsın diye? Ha bide sanki AKP hiç saldırmıyormuş gibi konuşuyorsunuz. Sanki ortada hiç bir şey yokken Öcalanla oturmuş insanlar "terör destekçisi parti" demeye başlamamıştı atatürkün partisine, suçları belli olmasın diye...

TÜM YORUMLARI OKU (19)