Konya'da Motosiklete Bilerek Çarpıp Kaçan ve İki Kişinin Hayatını Tehlikeye Atan Otomobil Sürücüsü

Bir otomobil sürücüsünün arkasından gelen motosiklete bilerek çarptığı ve kaçtığı görüntüler Konya'dan... 14 Şubat'ta meydana gelen olaya ilişkin görüntülere göre kendisini geçmek isteyen motosiklet arkasına yanaştığında fren yapan sürücü, motosiklettekilerin tepki göstermesinin ardından direksiyonu üstlerine kırarak kasten çarpıyor.

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Akılalmaz Olay: Sadece 2.5 Ayda İki Kez Büyük İkramiyeyi Kazandı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
14.02.2017

gene konya way amk

15.02.2017

ne var Konyada ??? İstanbul pisliğiyle karıştırdın herhalde

14.02.2017

"modorcu haksız, moturcuları gebertmek lağğğzım, olayın kesin öncesi vardır, onlarDA aralardan geçmesin, cama poşetle vurmasaymış gebersinler." Çomaristan'a hoşgeldiniz. Kural-1 Burada haklı veya haksız olmanıza bakılmaksızın birileri sizi öldürmekte özgürdür. Olayı örümcek beyini ile algılayıp, tanrısal güçleriyle olayın bir evveliyatının olduğunu değerlendirerek durumu haklı bulanlara soruyorum. Motosikletin üzerindeki senin çocuğun ve 500metre önce bir halt edip arabacıya küfür etmiş olsun yani haksız, birazdan o arabacı senin çocuğunu haksız olduğu için öldürüyor. Yine der miydin "modurcuDADA suç var youvvv" diye?

15.02.2017

Ya birader ahjsakads

14.02.2017

Cinayete teşebbüs! Arkadan kırmızı plakalı resmi araç geçiyor hadi birşey yapın. Vatandaşınızı koruyun. Ne mi olacak? %50 ihtimalle araç şoförü bulunacak, çok düşük ihtimal ceza kesilip devam edecek. Konu dışı fakat geçen ailemle gidiyorum 1.şeritten yol 2 şeritli. AVM otoparkından araç çıkıp direk 1.şeride önüme atladı. Frene bastım Allahtan karşı şeritten kimse gelmiyordu oraya doğru kırdım direksiyonu. Peşinden gidip kırmızı ışıkta durduğunu gördüm. Camı indirip aynasını kırdım, ne mi yaptı? Kornaya basa basa kacti. Bunlar ve videodaki tipler korkak o.cocuklari! Sen 4 teker ustundeyken 2 teker ustundeki kisiye carpip kaciyosun, mazallah kafalarini vurup olebilirlerdi orda. Bu gibi insanların mk! Böyle o.ç larının cezasını trafikte ben kesiyorum, cunku kimseden bi s2m beklenmez!

TÜM YORUMLARI OKU (48)