Kılıçdaroğlu Hakkında Fezleke

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında, yaptığı bazı konuşmalar sırasında 'Cumhurbaşkanı'na hakaret ettiği' gerekçesiyle fezleke hazırladı.

Kılıçdaroğlu'na Soruşturma ve Erdoğan'dan 100 Bin TL'lik Tazminat Davası

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında, partisinin 35. Olağan Kurultayı ve 19 Ocak'taki TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmalar ile Twitter hesabındaki paylaşımlarla 'Cumhurbaşkanı'na hakaret ettiği' gerekçesiyle fezleke hazırladı.

Türk Ceza Kanunu'nun 299. maddesindeki 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' suçundan hazırlanan fezleke, Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılması için TBMM'ye iletilmek üzere Adalet Bakanlığına gönderildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Kılıçdaroğlu hakkında kendisine yönelik ifadeleri nedeniyle 100 bin liralık manevi tazminat davası açmış, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da resen soruşturma başlatmıştı.

Fezlekeyi hazırlayan kişi görevini yapmıyor

Bütçe görüşmeleri için geldiği Meclis'te gazetecilerin fezlekeye ilişkin soruyu yanıtlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu “Fezlekeyi hazırlayan kişi, savcılık görevini yapmıyor' diyerek savcılığa tepki gösterdi.

AA

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
YORUMLAR
26.02.2016

Eyy iktidar.. Yıllar önce milletvekili dokunulmazlıklarını kaldıracağım diye bas bas bağırıyordun.. Ne oldu o iş ? Dün Chp Mhp Hdp milletvekilleri 550 milletvekilinin "kürsü dokunulmazlığı" hariç bütün dokunulmazlıklarının kaldırılmasını istedi.. Chp milletvekili ilave olarak "Eğer dokunulmazlık kalkarsa Akp milletvekillerinin 2/3 ü hakkında bekleyen fezlekeler var , Akp nin çoğunun tasfiye edilmesi demek, hodri meydan" dedi..

26.02.2016

Yakında Bahçeli içinde bekar dye gönderirler bir tane. Selin Sayek' de hristiyanmış zaten ona da oradan bir tane oh mis.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ