Kibar ve Beyefendi Olarak Bilinen Yay Burcu Erkeğini Etkilemenin Yollarını Anlatıyoruz

Kendine has tarzları ile bilenen ve etrafımızda kolay kolay denk gelmediğimiz Yay burcu erkeği gerçekten az oldukları kadar kıymetli ve etkileyici bir burçtur. Bu burcun erkeğini etkilemek için de etkileyici bir kadın olmak şarttır.

Pozitif ve enerjik kadınların etrafında olmasından çok hoşlanır çünkü kendisi de enerjik bir karaktere sahiptir.

Yay burcu erkeği tam olarak "carpe diem" felsefesinin vücut bulmuş halidir. Eğer siz de anı yaşamayı seviyorsanız muhteşem bir ikili olabilirsiniz.

Yay burcu erkeği araştırmacı karakterleriyle de bilinir. Bu sebeple karşısındaki kadının da meraklı, her şeyi öğrenmeye istekli olmasını ister.

Kapalı ortamlarda bulunmaktan hiç hoşlanmayan Yay burcu erkeği açık havada vakit geçirmekten, seyahat etmekten çok hoşlanır. Evde vakit geçirmeyi seviyorsanız Yay burcu erkeğini etkilemeniz pek kolay olmayacaktır.

Her daim av peşinde olan Yay burcu erkeğini etkilemek kolay değildir. Yay burcu erkeğine niyetinizi hemen belli etmemekte fayda var. Bu niyetinizi fark ederlerse anında uzaklaşacaktır.

Orijinal ve cesur karaktere sahip kadınları çok çekici bulur. Kurallara uymaktan hoşlanmayan Yay burcu erkeğini etkilemek için onu çok fazla sıkmamalısınız.

Açık fikirli, yeniliklere açık kadınlardan çok etkilenirler. Geleneksellikten uzak Yay burcu erkeğini geleneksel karaktere sahip bir kadının etkilemesi oldukça zordur.

Yay burcu erkeği romantik bir ilişki yaşamak yerine, yakın arkadaş olabileceği bir ilişkide olmayı tercih eder.

Özgürlüğüne düşkün, ne istediğini bilen kadınlarla birlikte olmak isteyen Yay burcu erkeği spontane yaşamaktan da çok hoşlanır.

Gösterişli kadınlara bayılan Yay burcu erkeği, her erkek kadar bakımlı, kendine bakan, tüm gözlerin üzerinde olduğu kadınlarla birlikte olmak ister.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Cazibeli ve Gizemli Tavırlarıyla Tüm Dikkatleri Üzerine Çeken Akrep Burcu Erkeğini Etkilemenin Yollarını Anlatıyoruz
Ahh O Terazi Erkeği! Hayatınızın Erkeği Olmaya Aday Romantik Terazi Burcu Erkeğini Etkilemenin Yollarını Anlatıyoruz

Popüler İçerikler

Fatih Altaylı'dan AK Partili Şebnem Bursalı'ya İğneleyici Yazı: "Istakoz Kuru Yenmez, Şarap Ne İçtiler Acaba?"
"MHP Eridi" Eleştirilerine Yanıt: Devlet Bahçeli, Kendi Matematiğinden Oy Oranlarını Açıkladı
Ak Parti ve MHP'den Muhalefete Geçen Belediyelerdeki Milyarlık Borçlar Dudak Uçuklattı