Beril Işık'tan Yazılı Açıklama Geldi! Kenan Işık'ın Son Durumu Ne?

Altı yıldan fazladır yoğun bakımda olan ve bilinci kapalı olarak tedavisine devam edilen sanatçı Kenan Işık'ın eşi Beril Işık son günlerde Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili yapılan çıkan haberlerle ilgili yazılı açıklama yaptı. Beril Işık, eşi Kenan Işık'ın durumunda değişiklik olmadığını kaydetti. Beril Işık, 'Kenan'ın durumunda o zamandan bu yana önemli bir değişiklik olmadı' ifadesini kullandı. İşte Kenan Işık ile ilgili son detaylar...

Kenan Işık'ın Son Durumu...

2014 yılında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yıllardır yoğun bakımda ve bilinci kapalı şekilde yaşam savaşı veren sanatçı Kenan Işık hakkında güzel haberler gelmişti. Günaydın'dan Yüksel Aytuğ'un haberine göre, Kenan Işık'ın eşi Beril Işık' eşinin sandalyede oturabildiğini, vücudunu kontrol edebildiğini ve gözleriyle iletişim kurabildiğini açıklamıştı. Peki, Kenan Işık'ın son durumu ne? Kenan Işık kimdir, neden komaya girdi? İşte merak edilenler...

Kenan Işık Neden Komaya Girdi?

Spor sonrasında saunaya giren Kenan Işık, sauna sonrasında fenalaşıp dengesini kaybederek, kafasını yere çarpmış ve beyin kanaması geçirmişti. Dört saat süren bir ameliyat geçiren Işık, yıllardır süren yoğun bakım tedavisine alınmıştı.

Ameliyatın ardından sanatçının hayati tehlikesi bulunduğu belirtilmişti. Tehlikeyi atlatan ancak olayın olduğu tarihten sonra bir müddet komada olan sanatçının tedavisine evindedevam ediliyor. Işık'ın uzun süredir durumunda bir değişiklik olmamıştı.

BERİL IŞIK'TAN YAZILI AÇIKLAMA GELDİ

Beril Işık, son günlerde Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili yapılan çıkan haberlerle ilgili yazılı açıklama yaptı. Beril Işık, eşi Kenan Işık'ın durumunda değişiklik olmadığını kaydetti. Beril Işık, 'Kenan'ın durumunda o zamandan bu yana önemli bir değişiklik olmadı' ifadesini kullandı.

Kenan Işık Kimdir?

Tiyatro sanatçısı, oyuncu, sunucu, eski gazeteci ve eski ana haber sunucusu Kenan Işık, 1 Ekim 1947 yılında Malatya'da dünyaya geldi. 

Eğitimi

Devlet Demiryolları'ndan emekli bir memurun çocuğu olan Kenan Işık orta okul öğrenimi gerçekleştiği dönemde Malatya Halkevi'nde amatör tiyatro yapmaya başlamış, lise öğrenimini gerçekleştirdiği Ankara'da okurken ise Meydan Sahnesi'ne girmiştir. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü sanatçısı olmuştur.

Sanat hayatı

Işık ayrıca, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yapmıştır. Sanatçı devam eden kariyeri süresince çok sayıda tiyatro oyunu yazmıştır. 1974 yılında Köşe yazarlığı sırasıyla Resmî Gazete (1973-1995), Yeni Yüzyıl (1995-1998), tekrar Resmî Gazete (1998-2000), Yeni Binyıl (2000) ve Akşam (2000-2002) gazetelerinde çalıştı. Televizyon ekranlarında başrollerini Gülben Ergen ve Haldun Dormen ile paylaştığı 'Dadı' adlı diziyle boy göstermiştir. 2005 yılında Kenan Işık Erdoğan Aktaş'la tanışıp 4 Nisan 2005 tarihinde Star Haber'i sundu. 12 Haziran 2005 tarihinde haberi sunmayı bırakan Kenan Işık 20 Ağustos 2005 tarihinde Star Haber'i bıraktı ve tekrar oyuncu oldu. Sanatçı ayrıca Türk televizyon programları arasında fenomenler arasına giren Kim 500 Bin İster yarışmasının sunuculuğunu yapmış, değişen yeni adı ile Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu yapmaya devam etmiştir.

Evliliği 

1981 yılında Beril Işık ile evlenen sanatçının Ahmet ve Mehet isminde iki oğlu bulunmaktadır.

Aşağıdaki Haber de İlginizi Çekebilir

Yıllardır Severek İzlediğimiz Kim Milyoner Olmak İster'de Mizahıyla Gönlümüzün Milyoneri Olmuş 15 Kişi

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR

Özledik seni, bir an önce eski günlerine dönmen dileğiyle.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ