Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gündemi Bolca Meşgul Eden Kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'ndan 19 Tweet

Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun özellikle abisi hakkında yazdıklarıyla gündeme gelmeyi başaran kardeşi Celal Kılıçdaroğlu sosyal medya fenomeni olma yolunda adım adım ilerliyor. 

İşin siyasi kısmını bilir kişilere bırakıp, Twitter hesabından abisi Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiri yağmuruna tutan Celal Bey'in okuyunca yüzünüzde saykodelik bir gülümseme bırakan tweetlerini sizler için derledik.

Daha fazlası için Celal Kılıçdaroğlu'nun Twitter hesabına göz atabilirsiniz.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19. 😐😐😐

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
28.12.2016

Abisi para yedirse, bir yerlerde iş verse pesinden ayrilmazdi. Ocak ayinda Akp'ye girecekmis bir de profiline Atatürk sevdalisi yazmis :) Atatürk diyemeyen en fazla "Mustafa Kemal" diyebilen, cemevine cümbüş evi diyen adamlarla Atatürkcü bir Alevi olarak cok iyi anlasamayacagina eminim. Eee her ailenin bir iyisi bir de delisi vardir :)

29.12.2016

Hesap parodi veya değil önemli olan bu adam Kılıçdaroğlu ile problemi var mı var , niye var:çünkü CHP'Lİ belediyeden ihale istemiş ve KK "Soyadı Kılıçdaroğlu'da olsa yasa neyse onu uygulayın" diyerek verdirmemiş. KK istese elindeki imkanları kullanarak tüm sülalesini paraya boğabilirdi. Belki de KK'da bizim toplumun sevmediği alışık olmadığı durum bu :"Dürüstlük ve Adam kayırmama"Bana göre halka inemediği nokta bu, Halk sevmiyor beğenmiyor kendisi gibi olmayan bu adamı.

29.12.2016

Namussuzları savunan yeterince orosbuçoçuğu var zaten.

03.01.2017

Erdoğan'ın kardeşi (kardeşi var mı yok mu bilmiyorum, olduğunu farzedelim) aynı tweetleri atsa burada Erdoğan'ın kardeşi bile Erdoğan'dan nefret ediyor, siz hala Erdoğan'ı desteklemeye devam edin ÇÇOOOMMMAAAARRRLLLAAARRR yazacak bir dünya insan tanıyorum. Şimdi niye bu adamı soytarılıkla suçluyorsunuz pezevenkler. ''Erdoğan'a laf atılınca gerçekler''- ''k.k'ya laf atılınca soytarılık''

05.01.2017

oğlum Erdoğan'ın elle tutulacak tarafı mı kalmış pezevenk.

TÜM YORUMLARI OKU (62)