Kanser Tedavisi Gören Arkadaşına Moral Vermek İçin Ona Sürpriz Yapan Koca Yürekli İnsan

Ana-Alecia Ayala, Amerikada bir hastanede kemoterapi tedavisi gören arkadaşı Danielle Andrus'a moral vermek için yanına gidip beraber dans etti. Kanser hastalığıyla mücadelede en önemli şeyler erken teşhis ve tedavi sürecinde morali yüksek tutmak. Bu konuda da en büyük görev hiç şüphesiz hastanın yakınlarına ve arkadaşlarına düşüyor.

Popüler İçerikler

Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
YORUMLAR
28.10.2016

Üç sene önce bana rahim kanseri teşhisi koyuldu. Ama ne yazık ki "dostum" dediğim kimse yanımda olmadı. Bu zorlu süreci tek başıma göğüslemek zorunda kaldım.Videoyu izleyince o günler aklıma geldi ve hüngür hüngür ağladım. Gerçekten bu süreçte sevdiklerinin yanında olması çok önemli. Umarım en kısa zamanda kanser denen bu illeti yener.

10.11.2016

Günümüzde ne yazık ki insanların dostluğu büyük oranda menfaate dayalı. Video bence çok iyi bir örnek. Moral bu hastalıkta en az ilaçlar kadar gerekli . Ben de rahmetli babamla hastaneye taşınmıştım 2008 yılı boyunca. Moral olsun diye yapmadığım şebeklik kalmamıştı. Yeter ki gülsün diye....... Bu süreci tekil olarak yaşamak gerçekten çok kötü.

Pasif Kullanıcı
28.10.2016

Böyle iyi bir arkadaşa, yoldaşa sahip olmak herkesin şansına gelmez. Kanser tedavisi olmuş annemden biliyorum. Kanser hastasına en iyi ilaç moral oluyor.

28.10.2016

iste bu arkadaslar can gercek arkadas budur

TÜM YORUMLARI OKU (5)