Kamyonet Çarptı: Yaralanan Atların Yürek Burkan Görüntüsü

Antalya'da iki ata kamyonet çarptı. Çeşitli yerlerinden yaralanan, bir süre sonra yol kenarına alınan iki at, tedavi edilmek üzere hayvan ambulansıyla barınağa götürüldü.

Kaza öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesi Gazi Bulvarı üzerinde meydana geldi.

DHA'da yer alan habere göre, sahipsiz gezen iki ata, araç trafiğinin yoğun olduğu Gazi Bulvarı üzerinde kamyonet  çarptı.

Kazada bir at hafif yaralanırken, diğeri çeşitli yerlerinden darbe aldı. Vatandaşlar durumu polis ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bildirdi.

Yerde süre yatan atlar vatandaşların yardımıyla ayağa kaldırıldı ve yolun kenarına getirildi.

Yaralı atlar daha sonra hayvan ambulansıyla hayvan barınağına götürüldü.

Olayı görenlerden Sefa Aktun, 'Yolda yaralı atları görünce hemen durdum. Çeşitli kurumları arayıp yardım istedim. İnşallah bir şey olmaz' dedi.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Milli Eğitim’in Yeni Müfredatında Tartışmalar Devam Ediyor: Din Kültürü Dersleri 572, Atatürkçülük 77 Sayfa
YORUMLAR
08.02.2019

Başı boş gezen sahipsiz at ne demek ya! Bu hayvanları kullanıp kullanıp nasıl sahipsiz bırakırsınız.İnsanoğlu bu dünyaya gelmiş geçmiş en kötü yaratıktır.

08.02.2019

birde anadoluda yılkı( dogrumu yazdim bilmiyorum ) atları var, koca yaz kullanilir, karın kişin göbeğinde dağ başina salinir, sonra baharda tekrar yerel halk alır. (iddia ettikleri gibi at yabaniyse ki ozaman çaliştiramazsin ,yaklaşmazsin bile) nasi alacaksin aldıysan nasil o karin içine salacaksin?! insan değiller ya

08.02.2019

ya o çarpanın da allah bin belasını versin kör müsün kocaman şey yavaşla demi

onlarınarıda arabanın altına atacan bırakacan orda geberene kadar.

08.02.2019

biz veterinerler artik buna bile teselli bulur olduk, neyseki kaza, üzerine kaynar su dökülmedi , makatina şu sokulmadi, tacize uğramadi diye .. ya falanca hayvan gibi olaydi, yine o işkenceleri yaşamadi diye .. durum o kadar vahim

TÜM YORUMLARI OKU (6)