'Kalk Oradan Gözüm Kayıyor' Diyerek Otobüste Bir Kadını Taciz Ettiği İddia Edilen Kişiye Cübbeli Ahmet'ten Tepki: 'Zebaniler de Sana Kayacak'

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya düşen bir videoda, otobüse binen N.Y. isimli öğrencinin karşısında oturan kişinin kendisine, 'Karşımda oturma kalk, gözüm sana kayıyor' dediğini iddia edilmişti. Polis tarafından ifadeleri alınan kişiler daha sonra karşılıklı yanlış anlama olduğunu dile getirip, birbirinden şikayetçi olmamıştı.

Kartepe ile İzmit Umuttepe arasında sefer yapan belediye halk otobüsünde geçen gün, Üniversite öğrencisi N.Y.'nin iddiasına göre, karşısına oturan yaşlı bir kişinin "Karşımda oturma kalk, gözüm sana kayıyor" demesi üzerine tartışma çıktı.

Tartışmanın anbean N.Y. tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilip, sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerin sosyal medyada tepki toplamasının ardından, İzmit Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı. Polis, yaşlı kişinin C.A. (57) olduğunu belirledi. N.Y. ve C.A., Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği'ne gelerek ifade verdi.

Ayrı ifade veren iki kişi, birbirlerini yanlış anladıklarını belirtti. N.Y. ve C.A. birbirlerinden şikayetçi olmadı. Ayrıca, N.Y. ve C.A.'nın polis merkezine gelmeden önce telefonla görüştükleri, birbirlerini yanlış anladıkları konusunda görüş birliğine vardıkları öğrenildi.

Kaynak: Sputnik

Sosyal medyaya düşen o görüntüler:

O olaya ise Cübbeli Ahmet Hoca'nın tepkisi sert oldu: 'Sanane, bu ne terbiyesizlik!'

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
22.11.2019

Aynı bokun kahverengi olan cüppeli ve hızlı sofi.

22.11.2019

Bu adam inandıkları uğruna doğru bildiği şeyleri savunan bence düzgün bir adam. Herkesi aynı kefeye koymayın bugüne kadar tehlikeli, ayrıştırıcı hiç bir konuşmasını görmedim duymadım. Hele ki ismail saymazı itin götüne soktuğu program ibretlik. İsmail saymazı çok severdim dünya görüşü güzel bir insan ve Atatürkçü bir insan. Ama yalan dolan iddialar üzerinden adama saldırdı Ahmet Ünlü bunu bozdu kendini yalan etti. Hiç bir zaman menfaatim için yanlış bir şeyi savunmak bana nasip olmasın.

22.11.2019

Artik mantikli birsey soyleyince haber oluyor. O kadar bos bir adam.

TÜM YORUMLARI OKU (24)