Kafaları Karıştıran Metin Hara TEDx Konuşması: Bu İnsanlar Ne Yapıyor?

Adriana Lima ile ilişkisiyle gündemimize bomba gibi bir giriş yapan Matin Hara'nın 2015 yılında bir TEDx konuşması bulunuyor. Bu konuşmasında duygu dolu anlar yaşatan Metin Hara katılımcılardan ayağa kalkarak kollarını iki yana açmasını ve ardından birbirlerine sarılmasını istedi.

İşte o anlar:

Konuşmanın tamamı: Kalbe Üflenen Hayal | Metin Hara

Gözden kaçıranlar için; "O an"

Popüler İçerikler

Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
2025'de Eurovision'a Türkiye Adına Kim Katılmalı?
YORUMLAR
11.11.2017

Metin Hara'nın anlattığı hikayeye bak. Çocuk bisiklet istiyormuş taşı alıp götürmüş. Zengin kadın omzundan tutmuş ben alırım demiş. Aynen ya çok duygulu acıklı bir hikaye. Çok ders verici nitelikte gerçekten. Zengin fakir arasındaki ilişki hiç bir zaman öyle olmaz olmayacak. Hayatı anlatan bir hikaye istiyorsanız alın size Al Capone sözü; Çocukken her akşam yatmadan önce ve aklıma geldiği her an Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim. İşte gerçek hayatın özeti budur.

11.11.2017

Ayrıca şu parmak şıklatması bir beni mi rahatsız etti?

Pasif Kullanıcı
10.11.2017

En çok canımı acıtan şey TedX paralı bi etkinlik tonla para ver bi havuç gelip zıplayın hadi diye bağırsın valla ben olsam ben de zıplarım ama metine

10.11.2017

konuşma gayet güzel ilham verici ve net bence. kafanız karıştıysa iq seviyeniz biraz düşük olabilir

ya da sen boş midelisin

TÜM YORUMLARI OKU (38)