İngiliz Anne, 3 Yaşındaki Çocuğun Giyimi ve Makyajına Servet Harcıyor

26 yaşındaki anne Sammy Bushell, henüz 3 yaşındaki kızı Hallie Mai'nin giyimine ve makyajına 15 bin tl'den fazla para harcıyor.

Kızı için 'Onu küçük bir güzellik kraliçesi yapacağım' diyen anne harcadığı paranın kat be kat fazlasını harcamaya hazır.

Bushell, 3 yaşındaki küçük kızı Hallie Mai’yi 'prensesler gibi' giydirmekle kalmıyor. Ona fondöten, allık, ruj gibi kozmetik ürünleri sürüyor, takma tırnak takıyor.

Küçük kızını Facebook’ta bir güzellik yarışmasına da sokan anne, kızına mücevherler alıyor. Saçlarını yaptırmak için kuaföre götürüyor, hatta özel siparişle peruk getirtiyor.

Uzmanlara göre bu yaştaki çocukların kozmetik malzemelerle olan ilişkisi tehlikeli.

Uzmanlar, makyaj malzemelerinin fiziksel olarak alerji, egzama gibi rahatsızlıklara sebebiyet vereceğini belirtirken kimi kozmetik malzemelerde bulunan BPA gibi maddelerin kanserojen olduğunun altını çiziyor.

"Kızıma hiçbir şeyi zorla yaptırmıyorum. Bazı insanlar beni eleştiriyor ama o fondöteni, makyajı çok seviyor. Eğer sahnede olmak istemezse onu zorlamam. Kimsenin ne düşündüğü umrumda değil, benim çocuklarım hayatım" diyor.

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR
29.10.2016

çocuk istismarının türü olmaz bu da bir çocuk istismarı

29.10.2016

bu da bir çeşit çocuk istismarı değil mi yanılıyor muyum

30.10.2016

evet öyle

29.10.2016

Yine tekrar ediyorum; Ailelere çocuk yapma ehliyeti verilsin. Bu arada, babası nerede, bu çocuğun bu anneden alınması şart.

TÜM YORUMLARI OKU (35)