İlk Cinsel Deneyimini Oldukça Erken Yaşta Yaşadığını İtiraf Eden 15 Ünlü

Cinsellik her yerde tabu değil. İlk seks deneyimlerini ergenlik dönemlerinin başlarında yaşayan ve bunu açıklamaktan çekinmeyen birçok ünlü isim var. Bunlardan en çok dikkat çekenleri sizler için derledik.

1. Angelina Jolie

Angelina Jolie, ilk seksini henüz 14 yaşındayken yapmış. Lisedeki sevgilisiyle cinsel hayata merhaba diyen ünlü aktrist, seksten tatmin olmamış ve bir gün eline bıçak alıp erkek arkadaşına kesikler atmaya başlamış. Ardından sevgilisi de ona aynısını yapmış ve bu sado-mazo ilişkileri kanlar içinde devam etmiş.

2. Katy Perry

Katy Perry 16 yaşında henüz kendisiyle pek barışık bir kız değilken, bir arabanın içinde ilk seksini yapmış. Bunlar olurken arkada Jeff Buckley çaldığının ayrıntısı bile hala Perry'nin aklında.

3. Sean Connery

Sean Connery'nin kendi beyanını esas alırsak ilk seksini henüz sekiz yaşındayken yaptığını söylemek durumundayız. Nerde, ne zaman, kimle olduğu konusunda ise kendisi dahil hiç kimsenin bir bilgisi yok.

4. Britney Spears

Britney Spears da ilk cinsel deneyimini 14 yaşında yaşamış. Annesinin anlattıklarına göre 18 yaşındaki bir Amerikan Futbolu oyuncusuyla beraber olan Britney, alkol kullanmaya da 13 yaşında başlamış.

5. Nick Cannon

Nick Cannon 14 yaşındayken kendisinden birkaç yaş büyük bir kız arkadaşıyla ilk seksini yapmış ancak kızın arkadaşlarına dalga konusu olmuş. Cannon da o gün ben size gösteririm demiş ve bu duruma gelmiş.

6. Kim Kardashian

Skandallar kraliçesi Kim Kardashian da 14 yaşında ilk seksini yapan ünlülerden. O dönem Michael Jackson'ın yeğeni TJ Jackson ile sevgili olan Kim, seks yapmaya karar verdiğinde annesinin yanına gidip açık açık bana doğum kontrol hapı lazım demiş.

7. Benicio Del Toro

Porto Rikolu aktör Benicio Del Toro, 13 yaşındayken pek yakından tanımadığı kendisinden daha büyük biriyle ilk seksüel deneyimini yaşamış. Del Toro, o yaşa kadar bunu beklerken oldukça sabırsızlandığını söylüyor.

8. Matthew McConaughey

Matthew McConaughey, ilk kez seks yaptığında 15 yaşındaymış. Bununla ilgili sorulara ise yatak sırlarını anlatmayacağını söyleyerek cevap vermiyor.

9. Orlando Bloom

Orlanda Bloom da ilk seksini 14 yaşında yapan ünlü isimlerden biri.

10. Paris Hilton

Paris Hilton, ilk seksini ünlü televizyon yıldızı Tori Spelling'in kardeşi Randy Spelling ile yapmış. Hilton 15 yaşındayken gerçekleşen bu olay büyükannesi tarafından yakalanmalarıyla son bulmuş.

11. Kate Moss

Kate Moss da bu kervana 14 yaşında katılanlardan. İngiliz model ailesiyle beraber tatildeyken orada tanıştığı bir adamla hayatının ilk seksini yapmış.

12. Lil Wayne

Rapçi Lil Wayne, henüz olaydan tam haberi yokken 11 yaşında ilk seks deneyimini yaşamış. Aklı bu olaylara daha fazla eren 13 yaşındaki bir arkadaşıyla oyun oynarlarken olaylar gelişmiş.

13. Ashton Kutcher

İlk cinsel deneyimini 15 yaşında gerçekleştiren Ashton Kutcher, o gün için her şey yalnızca iki saniye sürdü diyor.

14. Khloe Kardashian

Aslında Kardashian ailesi bu listeye iki üyeden daha fazlasını da verebilir ama biz Khloe ile yetinelim. Khloe 15 yaşındayken kendisinden daha büyük bir erkekle beraber olduğunu, bunun oldukça enteresan ve can yakıcı bulduğunu söylüyor.

15. Johnny Depp

Johnny Depp, 13 yaşındayken bir arabanın içinde ilk seksini yapmış ve o günden beri bu konuda şansı yaver gidiyor.

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
20.10.2016

wowowowow haram

20.10.2016

e normal ki, o yaşlar tam azılan yaşlar sonuçta :D

22.10.2016

Hepside çocuk yaşta ilk cinsel deneyimini yaşamış sen çocuksun niye böyle şeylere merak salasın. Angelina jolie çok şaşırdım sadistlik resmen.

TÜM YORUMLARI OKU (33)