Helal Olsun! Reynmen Ela Şarkısından Kazandığı Dudak Uçuklatan Parayı Vakıflara ve Hayır Kurumlarına Bağışlayacak

Son şarkısı Ela ile YouTube'u alt üst eden Reymen, parçanın kazandırdığı tutarı Instagram'da bir takipçisinin sorusu üzerine paylaştı ve açıklamasıyla gönülleri fethetti!

İlk parçası 'Derdim Olsun'un yankıları sürerken, ikinci single'ı 'Ela' ile de yepyeni bir rekora imza attı.

An itibariyle 60 milyon izlenmesi bulunan şarkı, yayınlandığı gün 17 milyondan fazla izlenerek bir rekora imza attı. Aşağıdaki içerikte de izlenmesinin detaylarını tartışmıştık.

Reynmen İnanılması Güç Bir Rekora İmza Attı: Bir Günde 17 Milyon İzlenen Ela Klibinin İzlenme Sayısı Gerçeği Yansıtmıyor mu?

Reymen Instagram'da bir takipçisinin sorusu üzerine YouTube üzerinde Ela'dan ne kadar para kazandığını açıkladı: 19 bin 551 dolar, yani 110 bin Türk Lirası!

Tabi Reymen bununla kalmadı, bu paranın vakıflara ve hayır kurumlarına bağışlanacağını dile getirerek gönülleri fethetti!

Berkcan Güven'in Darülaceze için düzenlediği bağış yayınında da bunu vadetmişti ve sözünde durdu Reymen!

E bize helal olsun demek düşer!

Helal Olsun Sana! Anneannesi İçin Darülaceze'ye 200 Bin Lira Bağışta Bulunan YouTuber Berkcan Güven

Popüler İçerikler

Ortalık Fena Gerildi: Seyircisinin Taşkınlığına Katlanamayan Cem Yılmaz Sahneyi Terk Etti!
Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
YORUMLAR
22.07.2019

Klipteki içecek reklamından onun kat kat fazlasını aldığı için olabilir mi? Yada bizim halk bu tür olaylara çok güzel prim verdiği için olabilir mi? Yemin ederim insanlar yolunacak kıvamda... Ayrıca , kendimize gelin mk şarkı berbat! Aysel Gürel duysaydı rahmetli, söz yazarlığını bırakırdı utancından.. Neyse , Onedio sürekli birilerini yalıyorsun , düzen ne zaman değişecek?

22.07.2019

Bir de bağış olayını hiç bir zaman samimi bulmuyorum ben, özellikle böyle reklamı edildiğinde. Reynmen kimdir nedir bilmem, Kuşak olarak reynmen jenerasyonunun babası kuşağındayım zira. bu yüzden kendisini konu dışı tutarak şundan bahsedeyim.. Cebinizde 1000 tl para olsun, yolda bir muhtaç dilenci gördünüz cebinizde ki paranın binde birini yani 1 tl sini bu dilenciye vermek size koyar mı? ya da umursar mısınız? ya da yere düşürseniz eğilip alır mısınız? İşte size çoook yüksek gelen rakamlar normalde bu camialarda aslında servetlerinin binde biri. yani bir hiç, fakat bu para asgari ücretli ve ay sonu hesabı yapan bir adamın senelik kazancının bile 4 katı olunca vay be ne hayırlı insan diyiveriyorsun işte.

22.07.2019

Ne kadar karamsar insanlar olmuşuz böyle milletçe... Bence biraz abarttınız, adam elbette yandan çok para kazanıyor aka böyle bir meblağ bağışlamak bence güzel bir hareket. Milyonları olsa belki koklatmayacak adamlar meyve veren ağacı taşlıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (22)