Hamileyken Şarap İçerken Paylaştığı Fotoğraf Yüzünden Tepki Çeken İpek Tanrıyar'ın Takipçilerine Çıkışı Olay Oldu

Neler olmuş, neler...

Eski manken ve oyuncu İpek Tanrıyar, geçtiğimiz haftalarda sevenlerine hamile olduğu müjdesini vermişti; belki biliyorsunuzdur.

Bunun üzerine geçtiğimiz haftalarda, bu yıl dünyaevine girdiği Murat Evler'in hırsızlık suçlamalarıyla gözaltına alındığını öğrenmiştik.

Şu günlerde 2 aylık hamile olan İpek Tanrıyar, geçtiğimiz günlerde Instagram'da paylaştığı bir hikaye nedeniyle tepkilerin odağı haline gelmişti.

Şarap içerken bir hikaye paylaşan Tanrıyar, bu fotoğrafı "Ağaç yaşken eğilir baby" notuyla paylaşınca, takipçilerinin tepkisiyle karşılaşmıştı.

Hamileyken alkol aldığı için eleştirilen Tanrıyar, kendisine tepki gösteren takipçilerine çıkışıyla, tekrar gündeme geldi.

"Akşam bir kadeh şarap içtik, baktım bütün köpekler havlıyor." paylaşımı yapan Tanrıyar'ın bu sözleri de eleştirileri beraberinde getirdi.

Olay işte böyleydi... Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
06.12.2019

asıl olay şu; size ne???? Yorum yapmayiverin, geçiverin. Kac yaşında kadin sizin aklınizla mi hareket edecek? bir boku da üzerinize vazife bilmeden görmezden gelin aq.

06.12.2019

İpek Tanrıyar kimdi🤔🤔🤔

06.12.2019

Başkasının hayatına burnunu sokmamak gibi temel düzeyde insanî bir davranışı öğrenip içselleştirememişse, bir şey söylemeden önce "bu benim üzerime vazife mi?" diye basit bir otokontrol mekanizmasını bile işletemiyorsa neden hayvan benzetmesi yapıyorsunuz? Evet kimseyi ilgilendirmez ama kaç yaşında insansınız, derdinizi doğru ve yerinde cümlelerle ifade edecek kelime dağarcığına da sahip olun artık bir zahmet.

TÜM YORUMLARI OKU (17)