Görme Engelli Kedisine Çıktığı Masadan İnmeyi Öğreten Müthiş İnsan

Yeni yerleştirdiği masa sonrasında sandalyenin yerini unutan görme engelli kedisine masadan inmeyi öğreten muhteşem insanın o anları...

Kaynak: @thewizarddofoz

Popüler İçerikler

Fethullah Gülen 83 Yaşında Öldü
İlk "FETO" Diyen Defne Joy Foster Olmuştu: Ünlü İsmin Melih Gökçek'le Tartışması Tekrar Gündem Oldu
Tesettüre Girip Adını Değiştirmişti: Popstar Alaturka'nın Efsanesi Özlem Güneş Tesettürden Çıktı!
YORUMLAR
04.07.2020

Ne olur görme engelli ve sakat kedileri köpekleri sahiplenin. Yalvarırım sahiplenin. 1 tane görme engelli kediniz olsun evinizde normal kediden hiç farkları yok sadece evde eşyaların yerini değiştirirseniz çarpıyorlar canları yanıyor evde hiçbir eşyanın yerini değiştirmeyin tıpkı görebilen kediler köpekler gibi oyun oynuyorlar sizi çok seviyorlar ben bu dünyada bir hayvanın gözleri olmayı kabul etmiş bir insan kadar yüce birini tanımam. Yemeğini suyunu verip eşyaların yerini değiştirmeyin yeter. Birde sevin. Koynunuza alın kafasını öpün kaşıyın sarılın.. Bu yorumu gören 1 kişi "sahipleneyim" diye düşünürse bile Allah bin kere razı olsun.

05.07.2020

imkanım olduğunda ben de kesinlikle yapacağım

05.07.2020

Şu dünya senin gibilerin hatrına dönüyor.

Şuan ev de 1 kedim var 3 sokak kedisini de gücüm yettiği kadar bir öğrenci olarak ödül mamalarıyla, kuru mamalar, süt vs ile besliyorum, allahım bol rızık nasip etsin de inşallah daha fazla kediye bakayım, yakın zaman da malesef taşınacağım için yavrularıma kim bakacak bilmiyorum, keşke her sokakta 1 hayvan kulubesi gibi birşey olsa hayvanlarımız Ora da yaşasa herkes mama götürse, kediler köpekler kuşlar birer nimettir, sokaklarımız da hamam böceği, fare gibi zararlı hayvan ve böcekleri onlar temizliyor, migroslar da 1 tlye yanınız da taşıyabileceğiniz köpek kedi mamaları var ihtiyacınız olmayan şeylere para vermek yerine bu yardıma muhtaç hayvanlar için alıp, onların karnını doyurabilir, onları mutlu edebilirsiniz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ