Gerçekten Yaşandığını Öğrendiğinizde Usulca Halı Desenine Dalıp Gideceğiniz 15 Kozmik Olay

Hepsi yaşandı. Hem de hepsi.

1. 2005 yılında BBC, takipçilerinden istedikleri müzisyeni seçerek ideal süper rock grubunu oluşturmalarını istedi. Oluşan grup Led Zeppelin'di.

2. Mamut gibi büyük hayvanların nesli tükendiğinde, avokadolar çekirdeğinden kurtulamaz hale geldi ve nesilleri tükenmeye yüz tuttu.

İlk tarımcı insanlar olmasa bugün avokado diye bir meyve olmayacaktı. 

3. Martin Luther King Jr. 1968’te katledildiğinde, haberi alan Robert F. Kennedy karısına dönüp “Benim başıma gelecek olan da bu. Hastalıklı bir toplum bu.” dedi. Aynı yıl öldürüldü.

4. Satoshi Nakamoto, Bitcoin’in kurucusu. 1 milyon Bitcoin’i var. Bu da 1.1 milyar dolar ediyor.

5. ABD’nin 4 eyaletinde billboard’lar tamamen yasaklı.

6. 2010 yılında ABD Savunma Bakanlığı 1760 Playstation 3’ü birbirine bağlayıp bir süper bilgisayar oluşturdu.

Proje yalnızca 2 milyon dolara mal oldu ve herhangi bir süper bilgisayarın %10’u kadar elektrik harcıyordu.

7. Timsahların boyu bir zamanlar 1.5 metreyi buluyordu ve Sahra çölünde koşarak hayvan avlıyorlardı.

8. Japon pilotlar, kamikaze yapacak uygun nokta bulamazsa geri dönebiliyordu. Bir pilot tam 9 defa geri dönünce, vuruldu.

9. Fransa restoran ve marketlerdeki fazla gıdaları atmayı yasaklayan ilk ülke oldu. Bu fazlalıklar aşevlerine ve çeşitli kuruluşlara dağıtılıyor.

10. Bugün kadar yaşamış bilim insanlarının %90’ı şu an hayatta.

11. Ernest Hemingway şarbon, sıtma, anemi, diyabet ve yüksek tansiyon geçirdi. İki kere uçağı düştü. Böbreği, dalağı, ciğeri ve kafatası parçalandı, omurgası ezildi.

 Ama ölmedi.

12. Rus çarı Yüce Vladimir, ülkesinin dinini İslam’a ya da Hristiyanlığa çevirmeyi düşünüyordu. İslamda alkolün haram olduğunu öğrenince, Hristiyanlığı seçti.

13. 11 Eylül saldırılarının ardından İkiz Kuleler ve Pentagon henüz cayır cayır yanarken, Moti Shniberg isimli bir iş adamı '11 Eylül 2001' isminin patentini almaya çalışıyordu.

14. Yehova’nın Şahitleri’ne göre zamanın sonu 1 Ekim 1914’dü. Bu tarihten sonra şeytan dünyanın kontrolünü ele geçirdi.

15. İzlanda parlamentosu 930 yılında kuruldu ve halen aktif. Burası dünyanın en eski parlamentosu.

Popüler İçerikler

Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
YORUMLAR
21.04.2017

Ruslar alkol yüzünden islamı reddetmedi. O dönemde Vlad, Rus halkını paganizmden kurtarmak ve Kiev devletini Avrupa'da hatrı sayılır bir devlet haline getirmek istiyordu. Bulgarlar Bizansın etkisiyle hristiyan olmustu. Bizansta bir isyan cıktı ve vlad bunu bastırabilecegini fakat Bizans imparatorunun kız kardesi ile evlenmek istedigini soyledi. Vlad isyanı bastırdı fakat imparator kızı göndermeyince Vlad, Kırımdaki en büyük Bizans sehrini aldı. Bu sefer İmparator kız kardesini gonderecegini fakat hristiyan olursa gonderecegini şart koştu ve böylece Ruslarn hristiyan olma süreci de başlamış oldu. Bir diger senaryo ise Hazar Türklerinin Araplarla olan savaşı yuzunden islam elcilerini kuzeye gecirmemeleri Bizansın ise Dnyeper nehri ile olan baglantısını kullanarakruslara daha kolay ulasmasındandır..

21.04.2017

6 yalan buyrun kanıt artık onedio ya güvenim kalmadı http://www.dailytech.com/Warhawk+for+PS3+Server+Clusters+Hold+45000+Worth+of+PS3s/article8428.htm

Vladimir alkolsüz almıyorlar diyince geri dönmüş :)

TÜM YORUMLARI OKU (5)