Geleceğin Bob Rossları Buraya: Çizime Merak Salanlara Her Türlü Konuda Yardımcı Olacak 12 İnternet Sitesi

Şuraya da küçük, mutlu ağaçlar çizelim... 🎨

1. AnimeOutline.com

Anime hayranlarını çizimle buluşturan en iyi sitelerden biri de Anime Outline. Sitede yer alan adım adım çizim rehberi ile animelerde yer alan eşyaları, karakterlerin benzerlerini veya anime esintili herhangi bir şeyi çizebilirsiniz. 

Buraya tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz.

2. DragoArt.com

DragoArt sayesinde dilediğiniz şeyi çizmek çok daha kolay! Sitede gaz çıkaran bir Unicorn'u veya bir rahibenin nasıl çizildiğini adım adım görebilirsiniz. Adımları takip ederek istediğiniz resmi çizebilirsiniz.

Buraya tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz.

3. Aggie.io

Çizim yeteneğinizi geliştirmek için bolca pratik yapmanız gerekiyor. İster geleneksel yollarla isterseniz de dijital ortamda çizimler yaparak kendinizi geliştirebilirsiniz. Aggie.io'nun en güzel özelliği, arkadaşlarınızla birlikte çevrim içi bir şekilde çizim yapma imkanı sunması!

Buraya tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz.

4. How2DrawAnimals.com

How 2 Draw Animals sitesi bir pumadan yer domuzuna kadar istediğin her hayvanı çizmeye yardımcı olur! Çizim için gereken tek şey, onlarca hayvan içinden hangisini çizmek istediğinize karar vermek!

Buraya tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz.

5. DrawingNow.com

Popüler kültür simgeleri ve karakterlerinin nasıl çizildiğini adım adım gösteren sitede çocuklar için de ayrıca bir çizim rehberi bulunuyor.

Buraya tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz.

6. EasyDrawingTutorials.com

Çizime yeni başlayan genç sanatçılar için harika bir önerimiz var; Easy Drawing Tutorials! Sitede en popüler çizgi film ve oyun karakterlerinin nasıl çizileceğine dair adım adım ilerlenen bir görsel rehber ve video bulunuyor.

Buraya tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz.

7. ArtGraphica.net

Çizim yeteneğiniz orta veya ileri seviye ise ArtGraphica'ı kullanmak sizin için daha faydalı olacaktır. Bu sitede pastel boya, mürekkep, sulu boya veya herhangi bir boyama türünün resimlerde nasıl kullanılabileceğine dair dersler bulunuyor. Sitede boyama tekniklerinin yanı sıra çizim dersleri de yer alıyor.

Buraya tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz.

8. DrawingHowToDraw.com

Sitede çizgi film karakterlerini çizmeyi öğrenmenin yanı sıra gerçekçi çizimleri nasıl yapacağınız konusunda da bilgiler öğrenebilirsiniz. Çizim yapmanıza yardımcı olmak için ilk olarak her adım görsel olarak gösteriliyor, daha sonra da adımların nasıl uygulanacağı yazılı bir şekilde kısaca anlatılıyor.

Buraya tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz.

9. EasyDrawingGuides.com

Öncelikli olarak genç yaştaki çizimseverlere önereceğimiz bu sitede birçok sevimli şeyin çizim aşaması adım adım gösteriliyor ve böylece zor gözüken resimler kolaylıkla çizilebiliyor.

Buraya tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz.

10. QuickPoses.com

Çizim yeteneğinizi geliştirmek için pratik yapmak istiyorsunuz ancak model mi bulamıyorsunuz? Quick Poses sitesi, filtreleri seçerek çizmek istediğiniz modeli önünüze getiriyor. 

Buraya tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz.

11. Pinterest.com

Pinterest'i bilmeyen neredeyse yoktur. Birçok farklı konuda yardım alabileceğiniz Pinterest, çizim için kullanacağınız modeli bulmanızda da yardımcı oluyor. Pinterest'te doğru kelimelerle arama yaparak kafanızdaki modele ulaşabilirsiniz.

Buraya tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz.

12. Ve tabii ki; Resim Sevinci!

Bob Ross'un Resim Sevinci programından öğrenecek çok şey var! Çizime merak salan herkesin bu videolara göz atmasını öneririz. 

Buraya tıklayarak videolara ulaşabilirsiniz.

Tıkladığınız An Hayatınızın Geri Kalanını Renklendirecek 27 Muhteşem Web Sitesi
Daha Önce Keşfetmediğiniz İçin Üzülürken Bol Bol Zaman Öldürebileceğiniz Eğlenceli ve Kullanışlı İnternet Siteleri
Fütursuzca Vakit Öldürebileceğiniz 45 İnternet Sitesi!

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR

çok güzel olmuş bir tane de ben önereyim :)

Çok güzel olmuş bir tane de ben önereyim :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ